Două noi sisteme audio marca Panasonic: SC-UA30 și SC-UA90 Sunet de mare impact, pentru petreceri reușite

  • Două sisteme audio care oferă un sunet de 180°, expansiv, impresionant
  • SC-UA30 beneficiază de două woofere de 13 cm, oferind o putere de ieșire de până la 3.300 W, în timp ce SC-UA90 are două subwoofere de 20 cm care livrează o putere de 22.000 W
  • Ambele sunt dispozitive elegante, concepute pentru a potența starea de bine la orice petrecere

Panasonic prezintă noile modele SC-UA30 și SC-UA90 – două sisteme audio de mare impact, ce oferă un sunet expansiv ideal pentru petrecerile la care participi. În plus, SC-UA30 combină această experiență audio avansată cu un design compact, ceea ce ușurează transportul, astfel încât sunetul de calitate va putea fi ușor prezent la orice petrecere.

Sunet puternic, de înaltă calitate

Noile sisteme audio pot satisface toate nevoile. SC-UA30 beneficiază de două woofere de 13 cm, oferind o putere de ieșire de până la 3.300 W, în timp ce SC-UA90 are două subwoofere de 20 cm care livrează o putere de 22.000 W. Ambele oferă un câmp de sunet de 180°, expansiv, impresionant.

Noile modele sunt construite ținând cont de experiența utilizatorului. Cu materiale atent selectate, utilizate pentru a îmbunătăți calitatea sunetului, oferind o experiență audio puternică, expansivă și dinamică. Aceeași calitate a sunetului este percepută indiferent de locul în care vă aflați în cameră.

Design urban: atât pentru urechi, cât și pentru ochi

Noile dispozitive elegante sunt concepute pentru a face perfect orice party. SC-UA30 și SC-UA90 sunt dotate cu un sistem de iluminare albastră elegant, încorporat în designul compact, dintr-o singură unitate.

Conectivitate și flexibilitate avansate  

Opțiunile îmbunătățite de conectivitate pentru toate noile modele audio ajută la animarea evenimentelor oferindu-le participanților la petrecere mai mult control asupra atmosferei, permițându-le să partajeze muzica pe care o iubesc. Cu tehnologia wireless Bluetooth® disponibilă pe întreaga gamă, oricine poate adăuga melodii la o listă de redare de pe smartphone sau de pe tabletă, utilizând aplicația Panasonic MAX Juke.

Prin intermediul funcțiilor DJ, ambele sisteme oferă utilizatorilor posibilitatea de a adăuga efecte sonore, contribuind la îmbunătățirea în continuare a experienței de ascultare. UA 90 oferă o mai mare flexibilitate iubitorilor de muzică: dispune de o unitate CD încorporată și o memorie internă de 4GB încorporată, permițând utilizatorilor să se bucure de întreaga lor colecție de muzică pe un singur dispozitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *