Gandacii nu au ce sa caute in bucatarie

Stau, de cand ma stiu, la apartament. Sunt adepta curateniei la cel mai inalt nivel. Folosesc cele mai bune produse de pe piata pentru a dezinfecta si a curata fiecare colt al apartamentului. Asa ca, va puteti inchipui cam ce reactie am avut atunci cand, pe blatul de bucatarie, am vazut, intr-o dimineata, un gandac din acela rosu. Mi-am pus mainile in cap, apoi am spalat totul, m-am uitat sub masca de chiuveta, am dat frigiderul la o parte, mesele, absolut tot ce nu era batut in perete. Nu am gasit nimic. Si totusi, de undeva, acel gandac venise.

Am sunat-o pe vecina de sub mine ca sa o intreb daca are aceeasi problema. Mi-a spus ca de vreo doua zile si la ea au aparut gandacii de bucatarie. Se parea ca nu era o problema de la mine, ci de undeva de la subsolul blocului. Trebuia facut ceva cat mai repede, deoarece riscam o adevarata invazie, in curand.

Gandacii de bucatarie sunt niste creaturi foarte periculoase. Acestia umbla prin locuri prin care nici nu te gandesti. Aceste locuri sunt pline de microbi si gandacii pot sa transporte cu sine bacterii extrem de daunatoare. Indiferent de cat de curata este locuinta ta, in special daca locuiesti la bloc, gandacii de bucatarie pot sa vina pe scurgerile de la canalizare, pe tevi, de pe casa scarii. Asa ca, stiind ce pericol reprezinta, am hotarat, impreuna cu vecinii de bloc, sa chemam o firma dezinsectie profesionista si autorizata care sa ne scape de oribilele creaturi. Asa am reusit sa contactam Compania  DDD, specializata in dezinsectie, dezinfectie si deratizare.  Compania DDD este recomadnata de nume mari din Romania precum Fan Courier, Spitalul Universitar Elias, Profi, Medicover Hospitals si diverse primarii. Sunt adevarati profesionisti si au rezolvat, cu succes cele mai dificile cazuri de dezinsectie.

Pentru a afla cat costa puteti cauta in tabelul cu deratizare pret, de pe site-ul Companiei DDD. De obicei, se calculeaza in functie de suprafata care trebuie rezolvata si de cat de grava este situatia. Pot sa spun ca, in doua zile, echipa a fost la scara noastra si a rezolvat problema rapid si eficient. Acum, in niciun apartament nu mai exista niciun gandac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *