Cand masina se strica ia bani rapid de la credipanalasalariulmeu.ro

Zilele trecute mi s-a intamplat sa raman cu masina in drum. Afara ploua cu galeata si nu era nimeni in apropiere care sa imi dea o mana de ajutor. Am sunat o prietena care a venit, imrpeuna cu sotul ei, sa ma scoata din incurcatura. M-au tractat pana la cel mai apropiat service si acolo am aflat ca aveam o problema la motor, destul de grava. Mecanicii mi-au spus sa o las acolo si ca va fi gata in doua zile. Apoi mi-au spus cat costa. Am crezut ca ma lasa picioarele. Era vorba de 1200 de lei. Am fost tentata sa le spun ca imi tractez masina pana acasa si asa o las pentru ca nu aveam banii, dar, vazandu-ma in incurcatura, prietena mea mi-a facut semn sa le dau acordul sa mi-o repare.

Am intrebat-o de ce a facut asta pentru ca eu nu am banii aceia si nici de unde sa ii iau. Atunci mi-a zis ca sa nu imi fac probleme si ca pot sa iau suma necesara, chiar si a doua zi, de la o institutie financiara nebancara. Asa procedau si ei atunci cand aveau probleme de gen. Mi-a spus sa aplic online la creditpanalasalariulmeu.ro pentru un credit rapid. Nu am crezut ca exista cineva care sa imi acorde, peste noapte, banii.

Insa, s-a dovedit ca nu aveam dreptate. Am intrat, am ales o institutie nebancara si am aplicat pentru un credit pana la salariu. Nu am avut nevoie decat de buletin fara adeverinta de venit ceea ce era excelent, deoarece nu aveam cum sa iau atat de repede documentul. In putin timp am fost sunata sa mi se spuna ca mi s-a aprobat si ca, a doua zi, voi avea banii in cont. Asa a si fost.

Am avut cei 1200 de lei necesari pe care m-am si dus sa ii achit. Acum totul mereg bine si, tot ce trebuie sa fac este ca la data de salariu sa am suma imprumutata in cont pentru a plati datoria. A fost cel mai bun si rapid ajutor pe care l-am primit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *