Consola în miniatură PlayStation Classic va fi disponibilă din 3 decembrie

 

București, 19 septembrie 2018 –  Sony Interactive Entertainment (SIE) anunță astăzi disponibilitatea PlayStation Classic, o consolă în miniatură ce păstrează aspectul PlayStation original. Aceasta va include 20 de jocuri originale și va fi lansată pe 3 decembrie 2018 în Europa, Japonia și America de Nord. PlayStation Classic va fi disponibil*1 la prețul recomandat de producător de 99,99 €.

Consola PlayStation originală a apărut pentru prima dată în Japonia, în data de 3 decembrie 1994, aducând inovații precum randarea 3DCG în timp real și adoptarea CD-ROM-ului, care au avut un impact major asupra industriei de gaming începând cu 1990.

Design-ul consolei PlayStation Classic este asemănător cu design-ul PlayStation, inclusiv layout-ul butoanelor, controllerele și exteriorul*2, însă cu un format mai mic, fiind cu 45% mai mică în dimensiuni și cu 80% mai mică în ceea ce privește volumul față de consola originală. PlayStation Classic va include*3 20 de jocuri*4 originale PlayStation , precum Final Fantasy® VII (SQUARE ENIX Co., LTD.), Jumping Flash! (SIE), R4 RIDGE RACER TYPE 4, Tekken 3 (BANDAI NAMCO Entertainment Inc.) și Wild Arms (SIE). PlayStation Classic este un produs perfect pentru fanii PlayStation care s-au bucurat de PlayStation original, dar și pentru noii gameri PlayStation care vor să experimenteze jocurile clasice PlayStation din anii 1990.

PlayStation Classic include un cablu HDMI pentru a se conecta la un monitor extern, un cablu USB care trebuie conectat la un USB AC Adaptor*5 pentru alimentare. Titlurile compatibile permit utilizatorilor să se joace împreună sau împotriva prietenilor, cu cele două controllere pe care le include consola.

SIE va continua să își extindă atât portofoliul de software pentru platformele PlayStation cât și serviciile de rețea pentru a oferi experiențe de divertisment inedite posibile doar pe PlayStation.

<PlayStation®Classic>

Nume produs PlayStation®Classic
Cod produs SCPH-1000R Series
Dată lansare 3 decembrie 2018
Preț recomandat de producător fără taxe 99,99 €
Include PlayStation®Classic x 1

Controller x 2

Cablu HDMI™ x 1

Cablu USB*5 x 1

Materiale printate

Copyrights ©Sony Interactive Entertainment Inc. Toate drepturile rezervate. Design-ul și specificațiile se pot schimba fără înștiințare.

 

Nume produs PlayStation®Classic
Video 720p, 480p
Audio PCM liniar
Input/output Port HDMITM

Port USB (Micro-B)*5

Port Controllere x 2

Alimentare DC 5V / 1.0a
Putere maximă de alimentare 5W
Dimensiuni externe Aproximativ 149 x 33 x 105mm (5.8 x 1.3 x 4.1 in) (lungime x înălțime x lățime) (exclude controllerele)
Greutate Consola Aproximativ 170g (6.0 oz)

Controller Aproximativ 140g (4.9 oz)

Temperatură de operare Între 5°C și 35°C

Despre Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment (SIE), este lider global pe piața divertismentului interactiv și digital, prin intermediul brandului PlayStation și produselor și serviciilor oferite sub acesta. PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation include PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation Store, PlayStation Plus, PlayStation Video, PlayStation Music, PlayStation Now, PlayStation Vue, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide. Cu sediul în San Mateo, California, SIE este o subsidiară deținută integral de către Sony Corporation, cu funcții globale și sedii regionale în California, Londra și Tokyo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *