ARCHOS lansează în România Safe-T Mini, portofel electronic pentru criptomonede

BitCoin, BitCoin Gold, Ethereum, Litecoin, Dash, printre criptomonedele acceptate de ARCHOS Safe-T Mini

Cheie privată, pentru securitatea tranzacțiilor utilizatorilor

 

București, 20 septembrie 2018 – ARCHOS, jucător european major în domeniul produselor electronice de larg consum, lansează în România Safe-T Mini, dispozitiv care le permite posesorilor de criptomonede   să crească securitatea tranzacțiilor lor și să schimbe mai ușor valutele, prevenind tentativele de hacking cu ajutorul unei chei private.

ARCHOS Safe-T mini dispune de un procesor ARM Cortex-M3 120 MHz, un ecran LCD OLED 128x64p, de conectivitate prin Micro USB HID 2.0, dar și compatibilitate cu Google Android, Linux, Mac OS X și Microsoft Windows.

Dispozitivul se conectează cu ușurință la un computer sau la un dispozitiv mobil, iar odată cu setarea parolei PIN de 7 cifre, se generează și se stochează în siguranță o cheie privată, destinată doar posesorului portofelului de criptomonede. Fiecare tranzacție este afișată pe ecran și trebuie aprobată prin intermediul butoanelor portofelului. În cazul în care portofelul hardware este distrus, pierdut sau furat, titularul beneficiază de o copie de rezervă datorită cheii de recuperare.

ARCHOS Safe-T Mini este compatibil cu mai multe programe, respectiv Electrum, MyCrypto, GreenAddress / Greenbits și Mycelium. Dispozitivul suportă mai multe criptomonede, printre care BitCoin, Ethereum, Ethereum clasic, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash, BitCoin Gold și toate mărcile ERC20.

ARCHOS Safe-T Mini poate fi achiziționat în România de la partenerii online eMAG, CEL și evoMAG.

Despre ARCHOS

Compania ARCHOS a fost înființată în 1989 de Henri Crohas. Producătorul francez a fost printre primii care a lansat un player MP3 HDD în 2000, un player multimedia în 2003, tablete Google Android în 2009, o conexiune Smart Home în 2014 și PicoWAN, prima rețea de colaborare dedicată IoT, în 2016. Astăzi, ARCHOS oferă propria linie de tablete, smartphone-uri și obiecte conectate la nivel mondial. De asemenea, compania comercializează și distribuie produse inovatoare de înaltă valoare asociate cu piețele de tablete și smartphone-uri: mobilitate urbană, divertisment inteligent. Cu sediul în Franța, birouri în Europa și în Asia, ARCHOS a devenit un puternic jucător pan-european, cu expansiune continuă pe plan internațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *