Implantul dentar m-a scapat de insomnie

Am muscat cu pofta dintr-un mar si mi s-a fracturat dintele. Radacina a ramas stinghera in gingie. Cum stau putin in curent, simt junghiuri in maxilar, apoi cutite dureroase si ma zvarcolesc ca un sarpe. Nu pot dormi noptile. Medicul de familie ma trimite la stomatolog pe buna dreptate, fiindca indopatul cu antibiotic dauneaza grav sanatatii.

Din cauza durerilor nu pot dormi noptile, iar dimineata ma scol buimac. La serviciu nu ma pot concentra si gresesc din ce in ce mai mult.

Mai trec cateva luni. Intr-o dimineata musc cu aceeasi pofta dintr-un covrig si se rupe alt dinte. Doua gauri negre, urate. Intensitatea durerii creste. Trebuie sa ma duc la stomatolog, dar nu-mi convine ca pentru doi dinti de pe arcada superioara sa mi pileasca si sa mi strice si pe cei din jur!

Ma informez sa vad ce am de facut, iar internetul este plin de laude la adresa clinicii Cris-Smile care realizeaza cel mai bun implant dentar

La implant nu m-am gandit, pana cand nu am vazut pozele clientilor care zambesc multumiti, iar dintii pusi nu se baga de seama. Indiferent de varsta lor, par tineri sanatosi, cu dantura intrega, atent lucrata, incat nu se cunoaste nicio diferenta intre dintii naturali si implanturi.

Intru pe site-ul clinicii si analizez prezentarile. Apreciez din ce in ce mai mult modul onest in care prezinta implantul, grija fata de clientii carora le ofera suficiente informatii sa faca alegeri corecte.

Da, sunt dispus sa trec prin mai multe etape sa am dantura intreaga si sa scap de insomnii. Preturile sunt accesibile fiindca Cris-Smile doreste sa ajute toti romanii sa poata zambi fara retinere, sa poata mesteca bine alimentele si sa poata dormi noptile. Cand te chinuieste durerea de masea, ai da tot ce ai sa te lase cateva clipe, sa poti atipi.

In prezent sunt reduceri de aproape 40% la implanturi dentare si in cazul unor lucrari complexe se accepta si plata in rate egale.

Ma prezint plin de incredere si sunt primit si programat cu promptitudine. Incep procedurile. Pe masura ce se lucreaza la dantura mea, durerile ma lasa si incep sa dorm noptile.

Recomand tuturor sa se prezinte neintarziat la cea mai buna clinica din Romania si sa solicite implanturi dentare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *