Informatia te salveaza

Iti mai aduci aminte cand si de cate ori ai facut investitii proaste? Sau, cand si de cate ori, ai semnat acte pentru credite care s-au dovedit a fi extrem de paguboase? Cu siguranta, cel putin o singura data ai facut asta. Motivele sunt multe. Fie nu te-ai informat cum trebuie, fie ceea ce ti s-a spus nu ti-a fost explicat pe intelesul tau, fie ai fost pacalit prin promisiuni false si tu, ca un om de buna credinta, ai semnat. Indiferent de ceea ce ai facut, daca la sfarsit de luna sau la sfarsit de an, ai constatat ca ai pierdut bani, inseamna ca o alegere, pe care ai facut-o, nu fost buna.

Tocmai pentru a nu mai face astfel de greseli si pentru a fi informat a fost creata platforma Mr.Finance. Niste oameni cu viziune si intentii bune, au hotarat ca multi romani au nevoie de informatii, cat mai la obiect, despre diverse lucruri legate de banii lor. Adica, romanii ar trebui sa stie ce este acela un credit bancar sau un credit financiar nebancar, de ce sa faca un imprumut la o astfel de institutie sau sa nu faca, ce dobanzi au sau nu au si asa mai departe. De asemenea, ti se pun la dispozitie informatii despre furnizorii de utilitati, de pe teritoriul Romaniei, cu tarife, calcule, explicatii si asa mai departe.

Asigurarile sunt un alt subiect abordat de platforma mrfinance.ro. Mai gasesti si alte subiecte, explicate intr-un mod foarte simplu, astfel incat nu este nevoie sa fii un initiat in domeniul economic pentru a intelege. O alta calitate a platformei, este reprezentata de faptul ca informatiile sunt impartiale, generale, fara a se face reclama unei institutii sau companii anume. Iti sunt oferite toate datele si tu nu trebuie decat, prin comparatie, sa decizi ce este mai bine pentru tine si bugetul tau. Vei vedea ca, odata folosita informatia de pe platforma mrfinance.ro, bugetul tau va fi un altul si investitiile tale vor fi mai profitabile. Poti sa recomanzi aceasta platforma tuturor prietenilor si rudelor tale, deoarce chiar si bunica, daca are acces la net, poate sa o foloseasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *