Pe Evernisaj.ro gasesti tot ceea ce iti trebuie

Nu credeam ca voi gasi vreodata, pe un magazin online de haine second hand, tot ceea ce as avea nevoie, in materie de haine, incaltaminte si accesorii. Evernisaj.ro este un astfel de magazin online, unde am descoperit produse exact pe gustul meu, mai ales in gama de incaltaminte barbati – aici am gasit cateva perechi care mi s-au potrivit perfect.

Imi place sa practic sport foarte des, de aceea m-am decis sa imi cumpar cateva perechi de incaltaminte sport barbati – asa sunt mereu sigur ca am o pereche de adidasi, pe care o pot purta oricand am nevoie. Avand in vedere ca produsele de pe Evernisaj.ro sunt super accesibile ca pret, mi-am achizitionat si echipamente sportive, ca sa fie tot tacamul complet.

Bineinteles ca am si cateva perechi de pantofi barbati, rataciti prin garderoba, ca mai am si eu evenimente speciale, la care trebuie sa ma prezint mai elegant, dar nu acesta este stilul care ma reprezinta pe mine cel mai bine. Cu toate astea, am cate putin din fiecare, cum s-ar spune, iar sifonierul meu este oarecum echilibrat din punctul asta de vedere.

A, si trebuie sa va mai marturisesc ceva: pana sa descopar Evernisaj.ro nu credeam ca poate exista un magazin online second hand. Cu toate ca este un concept nou, pe care eu nu l-am mai intalnit, acest lucru nu m-a impiedicat sa imi iau inima in dinti si sa fac cateva cumparaturi de la ei de pe site. Iar experienta a fost ok.

Chiar recomand acest site si sper sa nu va lasati descurajati de termenul ‘’second hand’’, deoarece toate produsele disponibile sunt atent verificate, inainte de a fi date spre consumul larg. Asta inseamna ca hainele (si nu numai) nu prezinta urme de uzura. Deci nu trebuie sa va faceti griji in privinta aceasta, caci nu aveti motive.

Mai mult ca sigur, eu voi mai cumpara lucruri de pe Evernisaj.ro – pentru ca am avut parte doar de produse de calitate de la cele mai indragite branduri, preturi accesibile, reduceri avantajoase si ocazia de a proteja mediul inconjurator si nu am intampinat niciun fel de problema cu acestea, tot ceea ce am achizitionat mi s-a potrivit perfect.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *