Mort la datorie sau nemuritor?

Datoria de barbat trebuie indeplinita, daca emiti pretentii de fidelitate.

Nu poti sa ii impui abstinenta totala sotiei tale, fiindca ai probleme cu erectia, nici sa ii oferi un vibrator, cand ea ti-a spus clar ca te vrea pe tine si numai pe tine. Vezi, de cand ai probleme cu erectia si nu indraznesti sa ii spui, ci iti iei perna si pilota si te culci in sufragerie, certurile s-au intetit intre voi, fiindca ”A murit cel care va impaca.”

Ce stie femeia ca stresul ucide libidoul, oricat de irezistibila ar fi lenjeria ei intima si oricat s-ar pisici pe langa tine? Nu merge si pace!

”Paraie si scoate fum”, vorba proprietarului unei masini care s-a stricat, exasperat de comportamentul autoturismului personal.

Femeile astea au impresia ca barbatii sunt automate de sex. Aplici un sarut patimas, misti putin degetele pe pieptul lor si gata sunt pregatiti de un maraton erotic. Ma mir ca nu introduc si moneda…

In realitate ne afecteaza totul: stresul de la locul de munca, datoriile, taierile din salariu, situatia scolara precara a copilului, cicalelile si nemultumirile nevestelor.

Pai, stai putin! Vrea automat de sex, transforma-te in unul sa se sature cu pastile potenta !

Programeaza-te din timp, ia pastila cu 25-30 de minute inainte si fa-o sa spuna pentru prima data ca in sfarsit este suficient si asteapta un repetir in seara urmatoare.

Maraton forte ofera satisfactii si unei femei cu ”motoare grele, de 100 de cai putere”.

Cu aceste pastile naturale 100% si facute din plante cu efecte afrodisiace garantate vei termina alergarea in picioare, nu in genunchi, oricat de mult ar tine proba. Tratamentul vine la pachet cu o multime de efecte pozitive asupra organismului, asa ca dupa o cura zdravana, intineresti garantat.

 

Efectele complexe recomanda performax preventiv (il poti lua la primele semne, sa eviti pana totala sau moartea unui erou la datorie), dar si pe o durata mai mare de timp, deoarece:

-intareste sistemul imunitar. Erectia ca erectia, dar gandeste-te ca niciun microb nu va mai patrunde in organismul tau, iar factorii negativi de mediu nu mai au deloc putere asupra ta.

-primesti intrega energie sa faci fata calului naravas care vrea sa alerge, sa alerge, sa alerge. De la roscove vine acesta sursa inepuizabila de energie.

-oboseala dispare, la fel si insomniile provocate de gandul ca ti-ai pierdut barbatia. Nimic nu poate fi mai dureros, decat sa stii ca nu mai esti cum ai fost, ca tu, cel care urca pe piscurile placerii, trebuie sa stai departe de trupul perfect si fierbinte al celei pe care o iubesti.

-prin efectele principale, aceste pastile minune te ajuta sa slabesti si sa te mentii in forma. Este o cura placuta de slabire si decurge natural, prin efort fizic, in concluzie nu ajungi la anemie sau la alte boli.

-starea psihica se mentine excelenta datorita multumirii ca ai calitatile necesare sa participi cu succes la maratonul erotic. O astfel de constatare, plus aprecierile iubitei te vor mentine tanar, indiferent de varsta. Omul infloreste, atata timp cat este apt sa iubeasca si este iubit.

Tratamentul are doua forme de prezentare: portionat in pliculete de unica folosinta (usor de luat in bagaje) sau la borcan, pentru o cura indelungata care poate elimina cauzele care au dus la impotenta, deci poate aduce vindecarea.

Nu lasa eroul care ti-a adus atatea bucurii nebagat in seama si nu depune armele in fata batranetii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *