Jocurile online Hepy.ro – distractive si amuzante

Uneori, ca parinte, iti doresti sa petreci mai mult timp alaturi de copilul tau. Joaca impreuna cu acesta este necesara, pentru ca ii dezvolta imaginatia si increderea in sine. Problema apare atunci cand noi, adultii, chiar nu avem timp sa ne jucam cu cei mici, iar in acest caz, fiecare din noi cautam solutii salvatoare. Asa s-a intamplat si in cazul meu, atunci cand cel mic a vrut sa exersam joaca de colorat, dar nu aveam nici timp sa stau langa el si nu aveam nici creioane colorate, ca sa isi faca cel mic ambitia. Asa ca m-am orientat… catre jocurile online de pe Hepy.ro!

Nu credeam ca jocurile online ma vor salva, in stil mare cum s-ar spune. Pur si simplu am dat o simpla cautare pe net – ‘’jocuri gratis online’’ – cautare care a rezultat cu descoperirea site-ului Hepy.ro, locul in care am gasit o multime de jocuri online de colorat. Care credeti ca a fost rezultatul? Ei bine, a fost un real succes! Nici nu ma asteptam ca cel mic sa fie atat de cooperant si de intelegator, ba mai mult, chiar i-a placut si alternativa online a acestor jocuri, mai ales ca la ele nu iti trebuie nici carte de colorant, nici creioane – si asta pentru ca tot ce iti trebuie obtii cu un simplu clic.

Am avut grija sa aflu parerea copilului meu, despre aceste jocuri. Reactia lui a fost pozitiva si chiar a confirmat ca va mai juca si pe viitor (in cazul in care eu nu am timp sau nu avem carti / creioane de colorant). As putea chiar sa o numesc o varianta mai economica, din acest punct de vedere, iar mie imi place ideea de a economisi la nebunie (cred ca si voi sunteti in asentimentul meu). In alta ordine de idei: Hepy.ro m-a salvat atunci cand am avut mai mare nevoie, nu pentru mine, cat pentru cel mic.

Stiu ca multi parinti sunt contra jocurilor online pentru copii, dar acolo unde este masura, eu spun ca este bine din toate punctele de vedere. Sfatul meu este sa le oferiti copiilor si variante potrivite pentru ei – jocurile pentru copii trebuie sa fie nu doar distractive si amuzante, trebuie sa fie si educative, sa stimuleze creativitatea si inteligenta celor mici, atat cat este posibil acest lucru. Daca reusiti sa gasiti un echilibru intre online si realitate, atunci nu trebuie sa va faceti griji pentru altceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *