Mai mult decat un simplu dispozitiv.

Recent, am avut placerea de a-mi cumpar aun televizor nou, mult mai mare si mai performant decat cel vechi. Magazinul de unde am facut achizitia se numeste Dwyn si, de-a lungul timpului, a ramas locul meu preferat de unde cumpar electrocasnice si electronice.

Magazinul detine o gama foarte mare de televizoare, foarte bune din punct de vedere calitativ, iar eu nu am putut refuza ofertele de sezon.

Am ales sa cumpar modelul de televizor LG 55UK6300MLB UHD webOS 4.0 Smart Led, cu diagonala de 139 cm. Se poate spune ca acest televizor este printre cele mai “inteligente” din gama sa, deoarece se poate conecta la internet pentru a viziona vidoclipuri sau, de ce nu, pentru a naviga paginile web.

Avand o diagola de 139 cm, acesta ofera o calitate foarte generoasa a imaginii in combinatie cu rezolutia de 3840 x 2160 pixeli. De asemenea, acest televizor beneficiaza de tehnologia Ultra HD (4K TV) pentru a viziona totul la o calitate impecabila chiar si DVD-urile Blu Ray.

Acest model de televizor are mai multe porturi pentru a fi conectat la internet, USB sau pentru diverse dispozitive audio.

Transportul pentru acest produs a fost oferit, in mod gratuit, de catre magazinul Dwyn.ro si a ajuns prin curier. Am fost foarte multumit de cat de bine a fost ambalat televizorul pentru a nu fi deteriorat pe drum.

Televizorul ramane un dispozitiv foarte important in casa mea, la fel ca pentru multi altii. El este cel care aduce noutatile in fiecare dimineata si seara, iar atunci cand nu stii cum va fi vremea, tot la televizor apelezi. Consider ca, in ziua de astazi, este imposibil sa traiesti fara un astfel de dispozitiv care te pune in contact cu situatia reala din societate.

Magazinul Dwyn.ro ofera cele mai bune produse de acest fel, la preturi fara concurenta. De aceea, recomand tuturor achizitionarea electrocasnicelor si electronicelor de pe site!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *