Fiecare gram de apa conteaza!

Avand in vedere ca la nastere avem corpul format din circa 75% apa iar cand ajugem la maturitate corpul uman este format in proportie de 65% apa, as zice ca apa este vitala pentru noi.

Este atat de importanta incat nu am putea rezista nici 3 zile fara un gram de apa. Este dovedit stiintific faptul ca omul poate rezista si o saptamana fara mancare, insa nu poate supravietui mai mult de 72 de ore nehidratat.

Cu alte cuvinte, apa este esentiala pentru noi, dar si pentru alte vietuitoare. Norcul nostru este ca Terra este acopertita circa 70% din apa si restul pamant.

Apa, cu siguranta, ramane acest lux pe care noi il desconsideram de cele mai multe ori si, adesea, facem chiar risipa de apa, pe cand alte persoane de pe glob nu primesc nici macar un pahar de apa pe zi.

De aceea este important sa stim cum gestionam cosnumul de apa si daca putem sa strangem apa de ploaie pe care sa o transformam in apa dura folositoare la udatul in gradina sau chiar si la consum.

Acest proces este posibil daca folosim un dedurizator capabil sa faca aceasta schimbare.

Ce este un dedurizator?

Un dedurizator este un echipament ce dedurizeaza apa. Apa dura contine o cantitate mare de saruri dure, precum calciu si magneziu. Acest echipament numit dedurizator, elimina din apa toate sarurile ce sunt responsabile de depunerile calcaroase, care, in timp, cauzeaza atatea probleme.

Exista doua tipuri de dedurizare:

– statii de dedurizare rezidentiale sau casnice;

– statii de dedurizare industriale sau semiindustriale, folosite in fabrici, uzine spalatorii, fie ca sunt auto, fie de alt tip.

In general, este bine ca cei care depind de apa de la surse naturale precum apa de ploaie, apa de fantana sau apa din parau sa detina o statie de dedurizare, deoarece apa moale poate afecta grav masina de spalat, sau orice alt electrocasnic care depinde de apa. Nu numai electrocasnicele vor avea de suferit, ci si robinetul de la dus si chiar si parul.

Mare atentie intotdeauna la ce fel de apa folositi si intotdeauna luati precautiile necesare. Site-ul bewater.ro ofera solutii pentru aceasta problema si pune la dispozitia clientilor o multime de dedurizatoare la preturi excelente.

In cazul in care aveti un dubiu in legatura cu duritatea apei, site-ul ofera un tester ce consta in picaturi speciale, care scot la iveala duritatea apei. Daca apa nu se ridica la asteptarile unei ape dure, aceasta isi va schimba culoarea datorita tincturei.

De asemenea magazinul comercializeaza si sare pastilata, care ajuta la durizarea apei intr-un mod corespunzator facand-o numai buna pentu a fi utilizata.

Site-ul bewater.ro detine o gama completa de astfel de dispozitive care ajuta la dedurizarea apei intr-un mod rapid si eficient pentru a fi consumata!

Recomand magazinul pentru toti cei care isi doresc independenta si vor sa profite de fiecare gram de apa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *