Cum alegi un carucior pentru gemeni

Inca din momentul in care afla vestea ca in viata lor va aparea un bebe, fiecare parinte se asigura ca cel mic va avea parte de tot ce e mai bun si de tot ce are nevoie, imediat ce va veni pe lume. Dar ce faci in cazul in care te numeri printre fericitii parinti care tocmai au aflat ca nu se vor bucura doar de unul, ci de doi bebelusi? Pregatirile in acest caz vor fi cu atat mai importante si mai interesante, cu cat trebuie sa dublezi totul si sa fii atent la fiecare detaliu. La fel ca restul obiectelor si carucioarele pentru copii trebuie alese cu mare atentie in cazul gemenilor.

Este important sa alegi un carucior care sa indeplineasca toate conditiile atat din punct de vedere al sigurantei celor mici, cat si al confortului. Alegerea unui carucior pentru gemeni nu este la fel de simpla ca cea a unui carucior clasic, pentru un singur copil. Decizia poate fi ingreunata mai ales de faptul ca gama carucioarelor pentru gemeni nu este atat de variata si de bogata ca si gama carucioarelor clasice.

Cu toate astea, sunt destul de multe modele de carucioare pentru gemeni care au grija ca cei mici sa stea comod pe tot parcursul plimbarii, sa fie in siguranta si in acelasi timp sa le usureze viata si parintilor, fiind usor manevrabile si neocupand foarte mult loc la depozitare.

In magazinul online NolaKids gasesti carucioare pentru copii care indeplinesc toate criteriile unui parinte grijuliu, dar care nu vrea sa se chinuie cu un carucior imens atunci cand iese la plimbare cu cei mici.

1. Caruciorul Joie Aire Twin

Acest model este special proiectat pentru a tine pasul cu doi bebelusi, de la nastere si pana aproximativ la varsta de 3 ani. Cadrul caruciorului este foarte usor si iti permite astfel sa te plimbi cu cei mici oriunde si oricand chiar si fara ajutorul unei alte persoane.

Caruciorul Joie Aire Twin are un spatar cu mai multe pozitii de inclinare, facilitand utilizarea acestuia chiar de la nasterea celor mici. Acesta poate fi reglat individual pentru fiecare copil in parte, asa ca in timp ce unul doarme celalalt poate sa se joace in voie.

Siguranta celui mic, este asigurata de centuri comode, cu protectie suplimentara si prindere in 5 puncte. Plus de asta, caruciorul este dotat cu o bara de protectie confortabila si detasabila.

Dotat cu o copertina mare, cei mici vor fi feriti de razele puternice ale soarelui, dar in acelasi timp ii vei putea supraveghea datorita geamului de pe aceasta. In plus, toate rotile caruciorului au suspensii, un avantaj in cazul plimbarilor pe teren accidentat si frane usor de utilizat.

2. Caruiorul Maxi-Cosi Dana For2

Acest model poate fi folosit cu usurinta chiar si in spatii inguste si devine foarte compact in momentul plierii, ceea ce il face sa incapa cu usurinta in portbagajul masinii.

Caruciorul Maxi-Cosi este foarte confortabil pentru cei mici, avand spatar reglabil atat in pozitia perfect orizontala cat si in pozitia de sezut, suport pentru picioare ajustabil, capotina protectoare cu fereastra pentru supraveghere si alte accesorii.

Nici siguranta celor mici nu este neglijata, acest model de carucior pentru copii fiind dotat cu centuri de siguranta confortabile, cu prindere in 5 puncte si cu frana centralizata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *