Dormitor de lux cu lenjeriile de pat din satin

Fiecare casa are personalitatea ei, la fel cum fiecare om are personalitatea lui. Insa, in functie de lucrurile care iti plac si pe care le alegi pentru casa ta poti sa cauti cele mai bune produse. Stim cu totii ca dormitorul este cel mai important loc din casa, pentru ca acolo te odihnesti, te pregatesti pentru o noua zi si de cele mai multe ori iti desfasori activitatile preferate. Daca vrei sa iti transformi dormitorul, alege cele mai frumoase lenjerii de pat din satin pe care le gasesti in magazinul online Morris Alexander.

Ce este satinul?

Satinul este probabil cel mai elegant material din care sunt confectionate foarte multe articole de imbracaminte si pentru casa. Este un material lucios, moale la atingere si ofera un aer elegant fiecarui dormitor. Satinul are la baza mai multe materiale si fibre, insa cel mai des este confectionat din matase prin presare la temperaturi foarte ridicate.

Satinul este cel mai luxos material in special pentru crearea lejeriilor de pat, deoarece ofera un confort ridicat la fiecare atingere si este o alegere buna pentru persoanele care sufera de alergii si diferite iritatii. Lenjeriile de pat din satin te ajuta sa te relaxezi si sa dormi mai bine, fara riscul de a transpira. Lenjeriile confectionate din acest materiale sunt preferate cu precadere in sezonul cald, deoarece satinul mentine o temperatura racoroasa si nu se supraincalzeste.

Ingrijirea lenjeriilor de pat din satin

Satinul este un material pe cat de elegant si luxos, pe atat de pretentios. Spalarea, uscarea si ingrijirea lenjeriilor de pat din satin se fac in conditii speciale si cu multa grija, deoarece se deterioreaza foarte usor. Vezi in continuare cum trebuie sa ingrijesti articolele din satin.

Spalarea

Hainele sau lenjeriile din satin trebuie spalate doar in apa rece sau medie si niciodata cu apa calda sau fierbinte. Pentru rezultate cat mai bune, este indicata spalarea manuala si trebuie evitat sa cureti aceste articole in masina de spalat, dar daca totusi alegi spalarea in masina, alege cel mai scurt program, cea mai mica temperatura si pune articolele intr-un saculet pentru a nu se deforma. Ca alternativa, daca vrei sa te asiguri ca nu iti vei distruge hainele sau lenjeriile de pat din satin, poti sa le duci la o curatatorie specializata.

Uscarea

Acest proces este poate cel mai important. Dupa spalarea lucrurilor din satin, acestea trebuie intinse sau agatate fie pe umerase sau ate intr-un loc unde se pot usca natural, cu ajutorul vantului. Nu pune la uscat hainele si lenjeriile din satin niciodata pe calorifer sau in fata unei surse puternice de caldura, de exemplu la soare. Daca procedezi corect in cazul uscarii, nu vei avea foarte multe batai de cap cand vine vorba de calcarea materialului deoarece se va usca perfect.

Calcarea

Satinul este un material pretentios si astfel trebuie sa ai foarte mare grija atunci cand urmeaza sa calci hainele si lenjeriile de pat. Seteaza o temperatura mica la calcator si calca hainele cand sunt putin umede si pe dos pentru a nu risca arderea sau deteriorarea materialului.

Alege cele mai frumoase lenjerii de pat din satin din magazinul online al celor de la Morris Alexander si ingrijeste-le atent pentru ca acestea sa ramana mereu la aceeasi calitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *