Nu doar curat, dar si igienic

Curatarea unei anumite suprafete este in ziua de azi mult mai usoara datorita numerosilor detergenti profesionali dar si a aparatelor de curatare care ne ofera o eficienta mult mai mate decat metodele clasice, manuale. Asta cel putin pentru spatiile mari unde curatarea poate fi realizata in mod continuum fara intreruperi.

Indiferent de ce tip de afacere este vorba, in magazinul Echipamentcuratenie.ro avem la dispozitie cele mai bune si mai moderne solutii pentru curatenie dar si pentru igienizare. Asta pentru ca degeaba curatam o anumita suprafata daca aceasta ramane tot plina de bacterii si microbi. Detergentii joaca un rol important in indepartarea acestora, dar nu atat de mult pe cat o pot face substantele speciale pentru asta. Astfe, in magazin gasim categoria de produse Tork: produse de curatenie, cosuri de gunoi, sapunuri, odorizante, detergenti, consumabile din hartie si multe altele.

Tork este o marca a grupului Essity, considerat a fi unul dintre cele mai etice din lume, asa ca produsele acestora sunt cunoscute pe tot globul datorita eficientei lor. Am precizat mai devreme ca pentru suprafete mari sunt eficiente aparate precum monodiscuri si aspiratoare profesionale, care au o putere de curatare foarte mare dar care in multe cazuri nu fac decat sa indeparteze mirezia, nu si microbii. Pentru o podea acest lucru este de altfel destuld e greu, pentru ca este circulata zilnic. Insa pentru locuri mai izolate, in care nu au acces decat anumite persoane, mentinerea igienei corespunzatoate nu mai este atat de grea. Locuri precum bucatarii, bai, toalete si alte spatii asemanatoare trebuie sa fie igienizate si mentinute cat mai curate iar cu ajutorul produselor Tork putem face asta. Mopuri si maturi speciale sunt potrivite pentru a curata spatiile precum bai si bucatarii, birouri sau spatii in care un monodisc sau un aspirator nu pot avea destul loc.

Printre numeroasele produse Tork putem gasi capace de toaleta cu folie igienica, care poate fi indepartata dupa utilizare. Prin apasarea unui buton sau atingerea unui senzor o noua folie poate imbraca capacul. Astfe, utilizatorii nu vor avea contact direct cu capacul de toaleta, evitand astfel raspandirea anumitor boli de piele. Iar daca in baie mai utilizam si dezinfectanti de maini am putea spune ca realizam o igiena completa.

Una dintre problemele deranjante din baile si toaletele publice dar si din bucatarii este reprezentata si de catre mirosurile neplacute, care insa pot fi indepartate cu ajutorul odorizantelor pe care le gasim in aceasta categorie. Acestea pot fie sa acopere mirosurile neplacute, fie sa le indeparteze cu totul.

Foarte utilizate in astfel de locatii sunt consumabilele din hartie care pot fi utilizate la dozatoare si dispensere pentru o utilizare mai facila dar si mai igienica. Este indepartata astfel si riscul ca acestea sa cada pe jos si sa se murdareasca sau sa se ude. Pe langa acestea avem la dispozitie si dozatoare pentru sapunuri, dezinfectanti sau odorizante. Produsele disponibile in magazinul Echipamentcuratenie.ro au un aspec modern, elegant, sunt foarte compacte si potrivite pentru a fi utilizate in orice domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *