NAVITEL anunta lansarea camerei auto R600 Quad HD

NAVITEL anunta disponibilitatea in Romania a unei noi camere auto NAVITEL R600 Quad HD. Aceasta camera compacta este un dispozitiv de inalta calitate, cu o rezoluție video extrem de ridicată.

NAVITEL R600 Quad HD este o camera auto  DVR cu un procesor nou, mai puternic, care furnizeaza imagini de calitate excelenta pentru inregistrari clare. Avand un obiectiv din sticla de inalta calitate, in patru straturi, acest dispozitiv modern este foarte util atat pe drum cat si in parcare pentru „securizarea” automobilului.

Noul DVR se diferentiaza de legendarul modelul R600 prin rezolutia video Quad HD superioara, dar suportand in continuare si o inregistrare FullHD la la 60fps. Numele Quad HD reflecta faptul că are o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, adica de patru ori mai mare decât rezolutia HD, de 720p. Quad HD sau prescurtat QHD, este un standard de rezolutie mai nou, utilizat pe scara larga pentru monitoarele de calculator, laptop-uri și smartphone-uri.

NAVITEL R600 Quad HD are un unghi panoramic de vizualizare de 170°. Toate fișierele putand fi stocate pe un card suplimentar microSD de pana la 256 GB.

NAVITEL R600 Quad HD are un ecran cu o rezolutie de 960 x 240 pixeli, de 2 inch si un microfon incorporat ce ofera o inregistrarea audio de inalta calitate.

Funcția G-senzor salveaza videoclipuri importante in caz de urgenta, aceasta se activeaza la acceleratie șau franare brusca, rotatia masinii și alte situatii extraordinare care o declansaza. In astfel de cazuri, fragmentele video vor fi marcate ca imagini speciale și vor fi protejate de suprascriere. O alta functie importanta este modul de parcare. NAVITEL R600 Quad HD poate detecta vibratii sau miscari si poate incepe inregistrarea chiar si atunci cand masina este parcata, soferul este absent și dispozitivul este oprit.

NAVITEL R600 Quad HD poate fi instalat cu usurinta in masina cu ajutorul accesoriilor incluse in pachet, cu banda 3M de pe baza direct pe parbriz. De asemenea, acest model se livreaza ca si celelalte camere Navitel, cu un voucher ce va permite utilizarea aplicatiei de Navigatie GPS, Navitel Navigation, gratuit timp de un an, pe care o puteti instala de pe Play Store sau App Store.

Acest nou model, Navitel R600QHD, este dinsponibil incepand din aceasta luna in magazinele online, iar pentru o perioada limitata si intr-un pachet bundle avand card microSD de 64GB inclus.

Pentru mai multe informatii, puteti contacta partenerul Navitel in Romania: MGT Educational / www.mgt.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *