Joita Lucian, fotograful tau miraculos de nunta

Ne-am dorit ca despre nunta noastra sa se vorbeasca peste zeci de ani ca despre cel mai reusit eveniment din regiune. Tocmai de aceea am ales greu localul, meniul, aranjamentele florale, dar si tinutele noastre.

Cineva ne-a spus in gluma ca daca alegem toate atat de greu, nunta nu va mai avea loc. Am dorit ca totul sa fie perfect si am reusit.

Cireasa de pe tort a fost insa fotograf nunta   Joita Lucian pe care l-am ales foarte usor, fiindca materialele realizate de el ne-au lasat fara cuvinte. Miri fericiti raman vesnic tineri in pozele sale, iar natura plina de viata din jur le celebreaza iubirea.

Materialele lui foto video nunta sunt adevarate miracole datorita maiestriei si aparaturii sale performante. Niciodata, Joita Lucian nu vine la un eveniment cu un singur aparat, ci ia in calcul posibilitatea de a se produse o disfunctie si este prevazator ca nicio scena importanta sa nu scape obiectivului sau vigilent.

Desi figureaza in recomandarile tuturor ca fotograf de nunta din Bucuresti maestrul este disponibil sa se deplaseze in tara, mai ales ca in ultima perioada mirii doresc sa organizeze nunta lor in locuri atipice: in munti, in livezi pline de soare sau pe tarm.

Acest  fotograf nunta isi urmeaza modelele si le indeplineste toate dorintele. Si cu noi a venit in padure sa ne fotografieze pe covorul de viorele, iar pozele sunt adevarate tablouri. Decorul natural de vis, fericirea noastra, toate au fost surprinse cu o naturalete iesita din comun. Parca isi face simtita si vantul prezenta in aceste poze, fiindca viorelele isi pleaca timid capetele albastre.

Sedinta foto video nunta a fost o lectie a rabdarii proverbiale a maestrului. A incercat nenumarate unghiuri, a cautat filtrele de lumina favorabile si a ales cadre feerice sa fie totul la inaltime. A durat mult, dar a meritat si am regretat ca nu erau macii infloriti si granele coapte fiindca ne-ar fi placut ca acest fotograf de nunta din Bucuresti sa ne faca poze in mijlocul marii de aur presarate cu sangele macilor si ochii de azur ai albastrelelor.

Stim ca este fotograf nunta, dar l-am implorat sa ne organizeze o sedinta video si ca tineri casatoriti dupa ce am primit pozele de la nunta si am vazut ce material de exceptie a realizat.

Nu este greu de inteles motivele pentru care acest fotograf de nunta este unul dintre cei mai solicitati din tara: are vocatie, are rabdare, aparatura si talent cu carul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *