HORNBACH le dedică doamnelor și domnișoarelor un atelier special pentru Ziua Femeii

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, organizează un atelier dedicat doamnelor și domnișoarelor, pentru a sărbători sosirea primăverii și Ziua Femeii. Acesta va avea loc la data de 2 martie, în intervalul 10.00-12.00, în toate magazinele din țară.

La data de 2 martie, în cele șase magazine HORNBACH din România, vor avea loc ateliere dedicate doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia Zilei Femeii. În cadrul acestora, participantele vor realiza un suport pentru ustensilele de bucătărie sau pentru uneltele de grădinărit, cu materialele puse la dispoziție de HORNBACH, respectiv cutii și vopsele acrilice.

„Atelierele își propun să le încurajeze pe doamne și domnișoare să realizeze diverse obiecte și decorațiuni care nu necesită abilități avansate de mânuire a sculelor și uneltelor, ci doar apreciere pentru frumos și pasiune pentru bricolaj“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România.

Pe lângă scopul decorativ, suporturile realizate de participante pot avea mai multe întrebuințări, în funcție de imaginația și nevoile fiecărei persoane, putând fi transformate în cutii pentru ustensilele de bucătărie, ghivece decorative pentru plantele aromatice, organizatoare pentru uneltele de grădinărit, obiecte de cusut sau pot avea orice altă funcționalitate.

Ateliere se adresează tuturor doamnelor și domnișorelor, limita minimă de vârstă pentru participare fiind de 14 ani. Participarea este gratuită, însă accesul se va realiza pe baza unei înscrieri telefonice prealabile, în limita locurilor alocate, respectiv de 20 de locuri și două rezerve pentru fiecare atelier. Detalii suplimentare despre ateliere se regăsesc pe www.hornbach.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *