Epson lansează multifuncţionalele EcoTank compacte, albe

  • Multifuncţionale compacte economice –
  • Proiectate pentru a reflecta trendurile în materie de design

București, 5 martie 2019 – Multifuncționalele medaliate EcoTank de la Epson vin într-un format nou compact, caracterizat de linii elegante (atât L3160, cât și L3156) și cu finisaj alb (doar în cazul modelului L3156), care le fac să se integreze optim în spațiile amenajate în stil modern. Noile modele vor fi puse în vânzare începând din aprilie 2019.

Ksenia Gordeeva, senior product manager, Epson Europe, declară: „Imprimantele negre au fost mereu foarte populare, dar unii clienți şi-au exprimat dorinţa de a putea opta pentru echipamente care să se încadreze mai bine din punct de vedere estetic în locuințele moderne şi în birourile elegante. Considerăm că noile modele lansate satisfac tendințele actuale, datorită finisajului alb și noului format cu dimensiuni reduse”.

Toate noile multifuncționale din gama EcoTank (L3160, L3156) au un design actualizat, special conceput să economisească spațiu. Rezervorul de cerneală nu mai este poziționat lateral, ci se află integrat în carcasă și este orientat frontal. Pe lângă reducerea spațiului ocupat, această modificare le permite utilizatorilor să verifice foarte simplu cantitatea de cerneală disponibilă. În plus, noile recipiente nu necesită presare manuală pentru a elibera tot conținutul în rezervor, astfel că realimentarea devine simplă și fără dificultăţi şi (datorită formelor unice ale picurătoarelor) se elimină riscul reîncărcării cu o culoare greșită.

Pentru a păstra aceeași autonomie generoasă pe care o au și celelalte modele EcoTank economice din gamă, aceste multifuncționale (L3160, L3156) sunt echipate cu câte un rezervor voluminos, care poate fi alimentat din recipiente de cerneală mari. Fiecare multifuncțional este însoțit la achiziție de un set de recipiente inclus care oferă suficientă cerneală pentru până la trei ani de utilizare1. Rentabilitatea ridicată le oferă consumatorilor posibilitatea de a face economii de până la 90% la costurile pentru cerneală2. Noile recipiente cu cerneală pentru realimentarea multifuncționalului au, de asemenea, prețuri accesibile.

Cu modelele EcoTank, se poate imprima cu ușurință direct din telefoane mobile, tablete și laptopuri. Opțiunile Wi-Fi şi Wi-Fi Direct le permit utilizatorilor să trimită documente pentru a fi printate de pe dispozitive inteligente, folosind aplicația Epson iPrint3. Multifuncționalul poate primi fișiere de aproape oriunde din lume prin Epson Email Print 3 .

Cele mai noi multifuncționale EcoTank oferă consumatorilor chiar mai multe opțiuni: L3156 este un multifuncțional 3-în-1 alb, cu Wi-Fi/Wi-Fi Direct, iar modelul L3160 este un multifuncțional 3-în-1 negru, cu ecran LCD și Wi-Fi/Wi-Fi Direct.

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajaţi în 85 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

https://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”

http://eco.epson.com/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *