Cum sa dormi sanatos

Din totdeauna, studiile au demonstrat ca somnul influenteaza memoria si procesul de invatare. De exemplu, un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea de Stat Michigan, a dezvaluit faptul ca somnul pare sa fie asociat cu o imbunatatire a capacitatii memoriei de lucru, care ar putea juca un rol important in rezolvarea problemelor si luarea deciziilor.

Un nou studiu evidentiaza rolul important al somnului pentru memorie si procesul de invatare. Astfel, a trage un pui de somn dupa ce ne straduim sa invatam, ajuta celulele creierului sa comunice intre ele si imbunatateste memoria.

Deci somnul ramane o parte vitala a functiilor noastre, un aspect pe care in mod evident nu trebuie sa il neglijam. De asemenea, aceleasi studii au aratat ca un program normal de somn poate sa ajute cu vindecarea anumitor boli, precum cancerul si leucemia.

Cum obtinem un somn sanatos?

Salteaua pe care dormim reprezinta un aspect destul de important pentur cei care doresc sa obtina odihna nocturna necesara pentru a fi transformat in energie diurna.

Am descoperit ca pe site-ul cu saltele online exista o varietate foarte mare, ce permite clientilor sa aleaga saltele dupa bunul plac si dupa necesitati.

De ce zic dupa necesitati?

Nu toate saltele de pat sunt concepute pentur toti, de aceea este necesar sa citim informatiile despre produs pentru a fi siguri ca am achizitionat o saltea care sa ne avantajeze. De exemplu, persoanele care prezinta dureri in partea lombara sunt mai predispuse sa doarma pe o suprafata rigida pentru a favoriza o pozitie corecta a spatelui. Aceste saltele medii-rigide sunt ideale pentru cei care lucreaza la birou, iar in timpul somnului au nevoie de o suprafata care sa corecteze postura de “scaun”, practicata pe timpul zilei. Saltele-online.ro este magazinul care ofera de toate pentru toti, de la saltele profesionale la perne, toppere si alte accesorii care fac somnul mai dulce!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *