Sanito ofera calitate

Desi am incercat de-a lungul timpului foarte multe produse de curatenie, niciunele nu au fost la fel de eficiente precum cele pe care le cumpar de pe site-ul Sanito.

Cine este magazinul Sanito.ro?

Sanito.ro are o vechime de peste 13 ani in domeniul produselor de curatenie si este foarte cunoscut de multe firme romanesti, mai ales de cele in domeniul medical sau de institutii publice precum scoli sau primarii.

Ce comercializeaza Sanito?

Produse de curatenie de la A la Z! Magazinul detine o gama vasta de produse precum detergenti pentru podele, gresie, baie, textile sau detergenti speciali cu agenti chimici. Sapunuri lichide, spuma sau crema, dezinfectanti de maini, consumabile de hartie, dozatoare, cosuri de gunoi, aspiratoare si multe altele.

Nu am avut niciodata probleme cu produsele pe care le-am cumparat de pe site si recent am achizitionat inca o “jucarie” pentru curatenie din gama de aspiratoare sanito.

Modelul pe care l-am cumparat se numeste Dryver 15R 700/800 W, TMB. Acest aspirator are ventilatoare de evacuare cu performante excelente; este puternic atunci cand situatia o cere, dar si delicat. Indiferent de modul in care este folosit, aspiratorul de la Sanito este eficient, oferind discretie si funcionalitate. O serie de dispozitive tehnice il fac unic pe piata, in timp ce sistemul de filtrare al seriei readuce aerul curat in mediul inconjurator.

Tensiunea electrica functioneaza la o frecventa de 230/240 V ;50/50Hz. Detine un singur motor puternic capabil sa aspire praful de orice fel, iar debitul de aer este de 36l/s.

Cantareste 6 kg si este usor de transportat dintr-o incapere in alta.

De cand am achizitionat acest aspirator viata mea a devenit mult simpla, deoarece curatenia, care inainte imi lua chiar si 6 ore din zi, acum imi imi numai 2 ore, cu aspirat si sters geamuri cu tot. Este incredibil cat de usoara a devenit curatarea casei cu uneltele necesare.

Nu cred ca as mai putea sa ma intorc la vechiile obiceiuri de a curata casa doar cu farasul si matura.

Sanito.ro ofera o gama completa de echipamente de curatenie profesionale care nu dezamagesc niciodata. Sunt mult mai avantajoase din punct de vedere financiar decat orice alt magazin si toti clientii sunt si au fost multumiti.

Sanito.ro detine si o gama de aspiratoare profesionale destinate uzului casnic, dar si pentru cei care detin restaurante sau baruri. Modelel profesionale de aspiratoare de pe site-ul Sanito includ aparate care aspira atat praful, cat si lichidele. Sunt de o investitie buna de fiecare data cand ai nevoie sa cureti rapid si nu vrei sa pierzi prea mult timp. De fapt, anul acesta am redus la jumatate timpul de curatenie, deoarece aspiratorul m-a ajutat sa ma misc mai repede dintr-o camera in alta.

Sanito.ro este o alegere extraordinara pentru cei care doresc sa detina controlul asupra casei si sa fie 100% siguri de curatenia din locuinta. Magazinul va oferi doar cele mai bune produse din domeniu, asigurandu-se ca cei care comanda vor avea mereu parte de calitate de lunga durata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *