De ce imi place parchetul lucios?

Poate va intrebati ce este, de fapt, acest parchet lucios, pe care l-am mentionat inca din titlu. Ei bine, dati-mi voie sa va spun ca acest produs este un produs german, dezvoltat datorita tratamentului cu raze de electroni a straturilor impregnate de culoare si de protectie (structura suprafetei este perfect inchisa), care ii confera parchetului un luciu elegant, foarte aparte. Acesta este si motivul pentru care m-am orientat catre parchetul lucios!

Dar avantajele acestui produs sunt mult mai numeroase! Iata si celelalte avantaje ale parchetului:

  • Este extrem de rezistent la zgarieturi, microzgarieturi, apa si chimicale;
  • Este super durabil;
  • Isi mentine luciul pe toata durata de viata;
  • Este foarte usor de intretinut;
  • Nu este alunecos;
  • Este foarte placut la atingere si pasire.

Toate aceste proprietati le capata datorita faptului ca este realizat cu tehnologia Elesgo.

Unde gasiti acest produs? Pe ParchetLucios.ro! De ce il recomand eu? Deoarece toata gama de parchet este realizata cu tehnologia unica prin care produsele comercializate de ParchetLucios.ro nu se zgarie, nu aluneca si se intretin usor, iar partea cea mai buna este ca, la cererea potentialilor clienti, sunt trimise mostre de produs, astfel incat sa puteti vedea cum arata produsul in realitate. In acest fel, va puteti da seama daca va place sau nu.

Conform informatiilor de pe site-ul oficial, parchetul este aproape ignifug si suprafata nu este afectata de mucurile si scrumul de tigara. Este rezistent la efectele substantelor chimice folosite in mod curent in curatenia caselor. Rezistenta la pete, abraziuni, precum si la socuri de diferite tipuri il face ideal atat pentru locuinte personale, cat si pentru institutii publice.

Produsul acesta este ceva nou, neintalnit pe piata in alte magazine de bricolaj, motiv pentru care mi-a atras atentia din prima. Personal, imi place sa incerc lucruri noi, motiv pentru care chiar mi-am montat parchet lucios in toata casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *