Cum te pregatesti pentru calatoria cu masina alaturi de bebelusul tau

Atunci cand esti parinte, cea mai importanta grija pe care o ai este ca cel mic sa fie mereu in siguranta. Indiferent ca vorbim de joaca acasa, plimbarile in parc cu caruciorul sau calatoria cu masina in diferite scopuri. Stim cu totii ca atunci cand esti parinte si ai un copil mic, este necesar sa il iei cu tine aproape peste tot, iar asta inseamna ca si calatoriile cu masina intra in aceasta categorie.

Exista cateva lucrurile de care ai nevoie in masina, asta dupa ce ai achizitionat un scaun auto potrivit pentru cel mic. In continuare vei afla care sunt cele mai importante accesorii de scaune auto pentru copii pe care le poti achizitiona din magazinul online al celor de la NolaKids.

Asadar, daca te gandesti ca va fi nevoie sa calatoresti cu masina impreuna cu bebelusul tau, trebuie sa achizitionezi urmatoarele accesorii:

  1. Oglinda auto – ofera soferului vizibilitate asupra copilului care este amplasat intr-un scaun de masina cu spatele la sensul de mers. Aceasta oglinda permite atat conducatorului auto sa supravegheze copilul in timpul mersului, cat si copilului sa isi vada propria reflexie, ceea ce poate sa contribuie la petrecerea mai placuta a timpului in masina.

Oglinda se monteaza pe tetiera banchetei din spate si se poate ajusta pentru a oferi cea mai buna vizibilitate. Materialul din care este confectionata rezista la socuri si nu se sparge, oferind protectie pasagerilor. De asemenea, dispune de un sistem sigur de prindere de tetiera, ceea ce reducere riscul desprinderii in mod accidental. Majoritatea oglinzilor vin cu o folie de protectie pe care trebuie sa o indepartezi dupa ce o montezi.

  1. Suport de pahar – acest suport de pahar sau sticla pentru scaunele auto te ajuta sa ai la indemana si in siguranta bauturile preferate ale micutului tau. Indiferent de distanta parcursa cu masina, cei mici trebuie sa se hidrateze cat mai mult, iar atunci cand copilul calatoreste doar cu un parinte, acest suport il ajuta sa aiba aproape sticluta cu lapte, ceai sau apa si o poate utiliza singur dupa ce isi dezvolta miscarile prin care poate sa prinda singur lucrurile.
  1. Parasolar pentru geamurile laterale – acest accesoriu este pe lista celor mai importante lucruri pe care trebuie sa le ai in masina mai ales atunci cand calatoresti cu copilul tau. Se monteaza foarte simplu pe geamurile laterale ale masinii si ii fereste pe micii pasageri de razele nocive ale soarelui care pot provoca arsuri si diferite iritatii. De asemenea, cei mici au posibilitatea sa priveasca pe geam, insa sunt in deplina siguranta in special in zilele insorite cand petrec foarte mult timp in masina.
  1. Perna pentru somn – este un accesoriu nelipsit daca iti doresti calatorii linistite, dar si odihna pentru micutul tau. A fost conceputa cu gandul de a oferi calatorii mai sigure si mai confortabile miciilor pasageri. Are forma de semiluna si ii ajuta pe copii sa isi odihneasca capul pe o suprafata moale atunci cand dorm in scaunul auto, asigurand astfel o pozitie comoda pentru capul lor care ramane in tetiera scaunului, iar astfel in cazul unui accident copilul este protejat.

Acum ca stii care sunt cele mai importante accesorii de scaune auto pentru copii, viziteaza magazinul online al celor de la NolaKids si comanda tot ce ai nevoie la cele mai bune preturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *