Prietenii cei mai buni ai unei femei

Se spune ca diamantul este cel mai bun prieten al femeilor, insa cred ca pantofii sunt cei mai buni prieteni ai unei femei, deoarece o pereche de incaltaminte corect asortata poate sa subtieze o silueta si sa faca ca purtatoarea sa arate de milioane.

Cel mai bine este sa achizitionam pantofi dama in functie de sezon, tendinte, sfaturi din partea designerilor sau in functie de ceea ce vedem in tinutele vedetelor autohtone sau internationale.

O femeie nu poate sa detina doar o pereche de pantofi, deoarece spre deosebire de barbati, femeile pot schimba chiar si pana la trei tinute pe zi, iar acest lucru il face fara sa fie vreun eveniment important sau sarbatoare.

Magazinul jovigo.ro este cel mai indicat pentru amatoarele de frumusete, deoarece pantofii de pe site sunt de o calitate superioara a altor brand-uri, iar preturile mega avantajoase.

In functie de ce criterii alegem pantofii potrivit?

Calitatea pantofului – aleg de fiecare data pantofi din piele naturala 100%. Astfel evit ca ei sa fie rigizi sau prea lejeri. Nu-mi fac probleme ca materialul vopsit poate afecta sanatatea piciorului. Optez pentru pantofi de piele pentru a ma asigura ca pantoful va rezista in timp.

Un pantof de calitate si din piele naturala 100% va arata impecabil pentru mult timp. Indiferent cat va fi purtat, un pantof de calitate va rezista si va arata mult timp ca nou.

Comoditatea – pentru mine este foarte important ca pantoful sa fie comod. Fie ca vorbim de pantofii de ocazie sau de pantofii de plimbare, ei trebuie sa fie comozi. Talpa sa fie moale, elastica. Interiorul sa fie prevazut cu talpici detasabili. Pantoful sa fie comod, lejer, usor de incaltat si descaltat.

Imi place ca la evenimente sa port pantofi cu toc. Alegand un pantof cu un calapod bun, pot rezista intreaga seara. Nu imi place sa port dupa mine pantofi de schimb. Prefer o pereche de pantofi de calitate si comozi.

Model care nu se demodeaza usor – desi imi place sa fiu in trend cu moda, am optat mereu pentru pantofi cu model chic. Asa cum perlele nu se demodeaza niciodata, asa sunt si pantofii de calitate. Aleg pantofi din trendul actual, dar care sa se potriveasca stilului meu. Imi sunt tare dragi pantofii si ii port mai multe sezoane.

Culoarea care sa se potriveasca cu tinutele – suntem mereu sfatuiti sa alegem culori neutre pentru pantofi, care sa se potriveasca la orice. Negru, alb, maro. Dar cum sa rezisti tentatiei, cand pe piata sunt zeci de culori frumoase?

In principiu, eu aleg pantofi de ocazie in functie de tinutele avute. Dar cand vine vorba de pantofii casual, de vara sau de plimbare, ei trebuie sa fie colorati. Am fost cea mai fericita cand am gasit pantofi dama roze, turcoaz, fucsia, cu diverse accesorii. Optez pentru pantofi colorati cand am o tinuta simpla. Pantoful colorat va scoate tinuta in evidenta.

Jovigo.ro este genul de magazin care respecta toate criteriile necesare pentru a gasi o pereche de pantofi pe care ii va invidia toata lumea, iar avantajul ramane pretul imbatabil!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *