ADATA lanseaza SSD-ul Ultimate SU650 M.2 2280 SATA 6Gb/s

Un upgrade de performanta rapid si usor

Bucuresti – 17 iulie 2019 – ADATA® Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta astazi lansarea SSD-ului Ultimate SU650 M.2 2280 SATA. Echipat cu memorie 3D TLC Flash, noul SSD ofera o capacitate de stocare de pana la 480GB si viteze de citire/scriere de pana la 550/510MB/s. In plus, acesta suporta si SLC caching inteligent, este dotat cu tehnologie Low-density parity-check (LDPC) pentru a oferi performante imbunatatite si integritate a datelor. Avand conectivitate de tip M.2 2280, SU650 este ideal atat pentru laptopuri cat si pentru PC-uri, fara a fi nevoie de cabluri in timpul instalarii.

3D NAND este un upgrade excelent pentru PC

Cu tehnologie 3D NAND Flash, SU650 dispune de capacitati de stocare sporite (120GB, 240GB si 480GB), eficienta imbunatatita si fiabilitate mai buna. Fie ca este folosit ca partitie de stocare sau de boot, acesta este o alegere excelenta de upgrade, in special pentru cei care fac trecerea de la unitatile de hard disk la SDD. In plus, 3D NAND Flash consuma mai putina energie, cu pana la 80% mai putin decat un HDD, ideal pentru utilizatorii care lucreaza pe laptop pentru perioade lungi de timp.

Foarte rapid, foarte fiabil

Cu SLC caching inteligent, memoria NAND Flash sporeste performanta. Acest lucru permite noului SSD SU650 sa atinga viteze de citire/scriere de pana la 550/510MB/s pentru boot mai usor si transferuri de fisiere mai rapide. In plus, cu tehnologia LDPC error-correcting code, SU650 poate detecta si remedia erorile pentru a asigura integritatea datelor si, astfel, pentru a beneficia de o durata de viata extinsa. De asemenea, timpul MTBF este de 2 milioane de ore, comparativ cu 1,5 milioane pentru NAND Flash 2D, oferind astfel si o fiabilitate sporita.

SSD Toolbox si software de Migration Utility

Odata cu achizitionarea SSD-ului SU650, utilizatorii pot descarca SSD Toolbox si Migration Utility. SSD Toolbox permite monitorizarea si gestionarea dispozitivului, afisand starea unitatii, nivelul de uzura si informatii privind durata de viata. Migration Utility este util in special pentru utilizatorii care fac trecerea de la HDD la SSD, deoarece este proiectat pentru backup simplu si rapid si pentru migrarea continutului intregii unitati, inclusiv a sistemului de operare.

Disponibilitatea exacta a noului SSD ADATA Ultimate SU650 M.2 2280 SATA 6Gb/s poate varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe informatii despre disponibilitatea si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat birou sau distribuitor ADATA via www.adata.com.

Despre ADATA

ADATA Technology este al doilea cel mai mare furnizor mondial de module de memorie DRAM, se numara printre primele 20 de branduri internationale din Taiwan si detine peste 500 de brevete legate de memorii. Principalele linii de produse ale ADATA includ module de memorie, unitati flash USB, carduri de memorie, unitati SSD si unitati HDD portabile. Cu un angajament in ceea ce priveste inovatia, calitatea si performanta, produsele ADATA au castigat recunostinta si premii internationale, printre care iF Design, Red Dot Design, CES Inovare, Good Design, COMPUTEX Best Choice si Taiwan Excellence. Pasarea colibri este mascota brandului ADATA si reprezinta agilitatea companiei de a inova si imbunatati viata oamenilor prin tehnologie. Pentru mai multe informatii, vizitati www.adata.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *