Xerox lanseaza o noua serie de echipamente de imprimare compacte, cu WiFi Direct si imprimare mobila

Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.

BUCURESTI, 30 iulie 2019 – Xerox anunta lansarea unei noi game de echipamente de imprimare accesibile, create pentru a-i ajuta pe utilizatorii din birourile mici sa fie mai flexibili, fara a face compromisuri privind calitatea imaginii, securitatea datelor si a echipamentelor sau experienta de utilizare. Seria este alcatuita din imprimanta Xerox B210 si echipamentele multifunctionale de imprimare B205 si B215, toate echipamentele oferind conectivitate wireless de mare viteza, pentru ca utilizatorii sa poata imprima in orice moment, de oriunde s-ar afla.

„Business-urile mici sau persoanele care lucreaza de acasa au aceleasi nevoi de usurinta in folosire, functionalitate, capacitate si productivitate precum angajatii din corporatii. De aceea, am creat aceasta serie de echipamente compacte si usoare, care le ofera utilizatorilor functiile pe care si le doresc, la preturi accesibile,” spune Terry Antinora, vice-presedinte si manager general, Workplace Solutions, Xerox.

Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.

Fiecare echipament are incorporata tehnologia WiFi Direct – care permite imprimarea wireless fara a fi nevoie de un router – si functii de imprimare mobila cu Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria si Android. Seria atinge viteze de imprimare de pana la 30 ppm, la rezolutii de pana la 1200 x 1200 dpi.

Asemenea popularelor serii Xerox VersaLink® si AltaLink®, echipamentul B215 are si el o interfata care le ofera utilizatorilor o experienta asemanatoare folosirii unui smartphone.

„In Romania, categoria de echipamente monocrom laser 21-30 ppm este foarte populara in randul utilizatorilor. De exemplu, Xerox a inregistrat cresteri medii semnificative in fiecare trimestru din 2018 pe aceasta categorie, comparativ cu anul precedent. Piata totala de echipamente laser A4 din Romania depaseste 100.000 de unitati anual si a inregistrat o crestere de 6,8% fata de 2017, conform IDC Romania,” a explicat Bogdan Cobuz, Product Manager, Xerox Romania.

Echipamentele sunt disponibile in acest moment in Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA), urmand sa fie lansate in Statele Unite ale Americii, Canada si America Latina pe 6 august.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *