AXIS P5655-E – Cameră PTZ cu tehnologie Forensic WDR

Axis Communications anunță lansarea AXIS P5655-E, o cameră PTZ performantă, accesibilă, destinată aplicațiilor de supraveghere versatile. Camera integrează un cip ARTPEC 7, care oferă procesare mai bună a imaginilor, caracteristici de siguranță îmbunătățite, capacitate extinsă de analiză și compresie video cu mult mai eficientă.

Senzorul folosit de model este sensibil la lumină și dispune de tehnologia Forensic WDR, imaginile oferite fiind astfel clare, chiar și atunci când scena conține atât zone întunecate, cât și zone luminoase. În plus, datorită tehnologiei Axis Lightfinder 2.0, camera poate capta imagini în condiții de luminozitate redusă cu culori mai saturate și imagini mai clare ale obiectelor în mișcare. De asemenea, stabilizarea electronică a imaginii reduce la minimum efectele vibrațiilor.

Aceasta mai dispune și de o putere extinsă de procesare pentru analiza avansată, oferind posibilitatea de a alege dintre patru profiluri de scene (în interior, în aer liber, în domeniul juridic și pentru utilizarea în trafic). Pentru fiecare profil, camera optimizează automat timpul de expunere, balansul de alb, deschiderea, claritatea, contrastul și nivelul de zgomot în funcție de cerințele specifice ale fiecărei scene. Firmware-ul semnat și funcția de boot securizat garantează faptul că firmware-ul nu a fost modificat și asigură instalarea doar a unui firmware autorizat. În plus, la nevoie, funcția de boot securizat garantează faptul că AXIS P5655-E nu conține niciun malware după o resetare implicită din fabrică.

Caracteristicile principale includ:

  • HDTV 1080p cu zoom optic de 32x;
  • Forensic WDR și Lightfinder 2.0;
  • Firmware și funcție de boot securizat ;
  • Restabilirea focalizării și EIS;
  • Tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264 și H.265;

Pentru flexibilitate în instalare, această cameră dispune de un audio streaming bidirecțional și patru porturi de intrare/ ieșire. Mai mult, tehnologia Axis Zipstream cu suport pentru H.264 și H.265 reduce semnificativ lățimea de bandă și capacitatea de stocare necesare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *