Acer lansează o gamă completă de Chromebook-uri pentru divertisment în familie și productivitate

Acer a lansat în cadrul IFA 2019 patru Chromebook-uri noi care asigură performanța, portabilitatea și durata de viață pe care familiile, studenții și antreprenorii de astăzi au nevoie într-un Chromebook.

„Lansăm astăzi patru Chromebook-uri noi, cu trei dimensiuni, astfel încât consumatorii să poată alege Chromebook-ul potrivit cu dimensiunea afișajului, caracteristicile și tehnologia care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor”, a declarat James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business la Acer. „Chromebook-urile au depășit cu mult promisiunea inițială de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a lucra online într-un mod rapid, sigur și ușor de gestionat, permițând acum și accesarea de aplicații care vor ajuta utilizatorii în fiecare activitate.”

Două Chromebook-uri cu ecrane mari, anti-glare, pentru productivitate maximă

Cele două noi Chromebook-uri Acer cu afișaje mari sporesc productivitatea într-o serie de medii de lucru. Noul Acer Chromebook 315 (CB315-3H / 3HT) și Acer Chromebook 314 (CB314-1H / 1HT) pot fi utilizate în condiții de iluminare ridicată, datorită afișajelor anti-reflexie care oferă un text clar și lizibil, dar și fotografii pline de viață.

Ecranul uriaș de 15,6 inci al noului Acer Chromebook 315 și ecranul mare de 14 inci al Acer Chromebook 314 sunt disponibile cu un display Full HD (rezoluție 1920 x 1080) cu tehnologie IPS și unghiuri de vizualizare largi, atât pe modelele tactile cât și pe cele fără touch. Noile modele au un design modern, cu rame subțiri care înconjoară ecranele mari, oferind imagini mai vibrante și convingătoare.

Două Chromebook-uri compacte de 11.6 inci oferă performanțe portabile

Utilizatorii care își doresc o soluție mai compactă pentru utilizare în călătorii sau la școală au la dispoziție două noi opțiuni Chromebook de 11,6 inci – ambele fiind mai mici în lățime și lungime decât o foaie de hârtie A4 (210 x 297 mm).

Acer Chromebook Spin 311 (CP311-2H) are un design convertibil la 360 de grade, astfel încât ecranul său tactil HD de 11,6 inchi poate fi utilizat în patru moduri diferite: tabletă, notebook, afișaj și cort. Acest lucru permite membrilor familiei să se bucure de dispozitivul mic de doar 1,2 kg într-un mod care să se potrivească stilului lor.

În plus, acesta este prevăzut cu un ecran tactil antimicrobian Corning Gorilla Glass care oferă rezistență la zgârieturi și protejează suplimentar dispozitivul. Acer Chromebook Spin 311 poate fi achiziționat cu un Wacom EMR Stylus opțional, astfel încât familiile pot să schițeze, să ia notițe și să facă mai multe direct pe ecran.

Acer Chromebook 311 are aceeași dimensiune compactă ca omologul său convertibil, dar cu un design tradițional. Cântărește doar 1,06 kg, fiind ușor de transportat în rucsac sau în geantă. Ecranul HD are tehnologie IPS și se poate opta pentru varianta cu touch (CB311-9HT) sau fără touch (CB311-9H).

Conectivitate rapidă și flexibilă la periferice sau online

Toate cele patru noi Chromebook-uri Acer sunt echipate cu câte două porturi USB 3.1 Type-C Gen 1 – unul pe fiecare parte – pentru încărcarea dispozitivului din unghiul cel mai convenabil.  În plus, noile Chromebook-uri au și două porturi USB 3.1 și un cititor de carduri MicroSD pentru o capacitate suplimentară de stocare.

Clienții pot rămâne conectați la rețea cu Intel® Gigabit WiFi și o antenă wireless 802.11ac plasată strategic cu 2×2 MU-MIMO pentru o conexiune wireless rapidă și fiabilă. În plus, Bluetooth 5.0 oferă o conexiune wireless convenabilă la periferice.

Performanță și durată de viață a bateriei, pentru productivitate zilnică 

Toate cele patru noi Chromebook-uri Acer oferă performanțe solide pe tot parcursul zilei pentru acces la mai multe aplicații, streaming video și multe altele. Utilizatorii pot gestiona sarcini pentru muncă și școală folosind cele mai noi procesoare Intel Celeron® N4000 dual-core sau quad-core Intel Celeron N4100. Acer Chromebook 315 oferă și opțiunea pentru un procesor Intel Pentium® Silver N5000.

Acer Chromebook 315 poate fi configurat cu stocare eMMC de până la 128 GB și SDRAM dual-channel de până la 8 GB. Acer Chromebook 314 și Acer Chromebook Spin 311 pot fi configurate cu până la 64 GB stocare eMMC și 8 GB SDRAM dual-channel. Acer Chromebook 311 oferă până la 32 GB stocare eMMC și 4 GB SDRAM dual-channel.

Utilizatorii Acer Chromebook pot fi siguri că dispozitivele lor vor funcționa întreaga zi, chiar și până seara, fără a fi nevoie de reîncărcare. Acer Chromebook 315 și Acer Chromebook 314 asigură o durată de viață de zi cu zi a bateriei care durează până la 12,5 ore. Acer Chromebook Spin 311 și Acer Chromebook 311 durează până la 10 ore, pentru o productivitate care durează întreaga zi de lucru.

Ușor de instalat, administrat, cu support Google Play 

Chromebook-urile Acer acceptă conectarea mai multor utilizatori pentru a păstra datele în siguranță. Membrii familiei pot partaja sistemul și se pot conecta la conturile lor unice pentru a-și finaliza proiectele. Conturile și informațiile Gmail sunt ferite de privirile neautorizate, chiar dacă Chromebook-ul este deteriorat sau furat. Stocarea pe Google Drive protejează fișierele, documentele și fotografiile în siguranță în cloud și asigură că cea mai actuală versiune este întotdeauna disponibilă. Chrome OS oferă timp de pornire rapid de aproximativ 8 secunde, precum și securitate sporită prin actualizări automate pentru a vă feri de amenințări online în continuă schimbare, cum ar fi viruși și malware.

Noile Chromebook-uri Acer vor suporta Google Play la lansare, astfel încât familiile vor avea acces la aplicațiile Android și Chrome pentru divertisment, distracție, învățare și multe altele.

Prețuri și disponibilitate

Acer Chromebook 315 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 329 euro.

Acer Chromebook 314 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 299 euro.

Acer Chromebook Spin 311 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 329 euro.

Acer Chromebook 311 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 249 euro.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com.

Noile notebook-uri ConceptD au fost prezentate astăzi în cadrul evenimentului de presă next@acer ce a avut loc la Berlin, unde compania a anunțat o serie de noi dispozitive și soluții pentru gameri, creatori, familii, studenți și profesioniști. Pentru mai multe informații, vizitați www.acer.com/nextatacer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *