Brother participa la Solitech 2019 la Oradea

  • Brother va prezenta solutii de imprimare si scanare mobila, conceptul unic de imprimare eficienta TonerBenefit  si imprimanta de etichete color cu tehnologie Zink

Brother, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii pentru mediul de afaceri, va participa si anul acesta cu tehnologii si solutii de ultima ora la Solitech – forumul regional de solutii IT&C adresat clientilor finali, companiilor si institutiilor, ce va avea loc la Oradea pe data de 25 septembrie.

Indiferent ca este vorba despre mediul de afaceri, despre institutii de invatamant, medicale sau de alta natura, despre instalatii industriale si de infrastructura sau de profesionisti specializati intr-o anumita activitate, gestionarea eficienta a documentelor, arhivarea sigura a informatiei si organizarea rapida a activitatii reprezinta componentele de baza ale unui nivel de performanta superior. Brother depune eforturi considerabile in vederea dezvoltarii unor produse inovatoare, cu costuri de operare reduse, care sa le permita utilizatorilor sa isi imbunatateasca eficienta in acele activitati legate de administrarea, securizarea si organizarea informatiei. Astfel, compania ofera echipamente moderne, prevazute cu consumabile accesibile si de calitate, dar si cu o multitudine de functii si instrumente concepute pentru reducerea cheltuielilor sau pentru utilizarea de la distanta. Mai mult decat atat, Brother se implica activ pe pietele pe care activeaza si acorda o importanta deosebita dialogului cu partenerii si utilizatorii, bazandu-se pe feedbackul furnizat de acestia pentru dezvoltarea de noi produse, adaptate nevoilor lor, prezente si viitoare. Prin urmare, producatorul a decis sa participe la editia 2019 a forumului IT&C organizat de RO et CO International la hotelul Ramada din Oradea, pe data de 25 septembrie.

La fel ca in fiecare an, Solitech are ca obiectiv prezentarea celor mai noi solutii din domeniul IT&C, adresandu-se clientilor finali, companiilor si institutiilor. Brother va prezenta beneficiile utilizarii unor echipamente si solutii moderne din oferta sa actuala, alaturi de o serie de produse de imprimare si scanare mobila. Dintre acestea se remarca modelele bazate pe conceptul unic de imprimare eficienta TonerBenefit. Gama de echipamente laser monocrom din aceasta serie este unica la ora actuala pe piata prin tipul si eficienta cartuselor de toner utilizate. Ele au o capacitate de 2000 pagini si sunt disponibile prin intermediul RO et CO International la pretul recomandat de 99 Lei. Astfel, sunt consumabilele originale cu cel mai bun pret de pe piata. Pe langa astfel de solutii consacrate, Brother va prezenta la Solitech 2019 si cel mai nou produs din portofoliu – imprimanta de etichete color Visual Creator 500W cu tehnologie Zink.

Echipamentele de tiparit etichete ocupa un loc important in oferta Brother si ofera un nivel de calitate la cele mai inalte standarde, indiferent ca este vorba despre etichetare pentru acasa, pentru birouri, pentru retail, pentru mediul industrial, pentru infrastructura de retea sau chiar pentru instalatii electrice. Iar cel mai nou model de acest fel promite calitate vizuala de top, similara fotografiilor. VC-500W foloseste in acest scop tehnologia ZINK Zero Ink, care ii permite sa creeze etichete color fara a folosi cerneala. Aceasta utilizeaza in schimb hartia ZINK, prevazuta cu cristale color incorporate, care se activeaza prin incalzire, rezultand imagini de o calitate exceptionala cu o rezolutie de 313dpi. Ca viteza de imprimare – modelul tipareste intr-un singur pas, cu o cadenta de 8mm/s. Brother VC-500W se remarca prin pretul sau de achizitie recomandat extrem de avantajos, de numai 999 de lei. Iar in ceea ce priveste dimensiunea printurilor, utilizatorul beneficiaza de maximum de flexibilitate, caci modelul poate crea etichete cu latime cuprinsa intre 9 si 50mm, in timp ce taierea la lungimea dorita este asigurata de cutter-ul integrat.

Imprimanta de etichete Brother VC-500W poate fi folosita atat cu PC-uri traditionale sau cu sisteme Mac prin conexiune USB, cat si cu tablete sau smartphone-uri prin interfata WiFi. Pentru o realizare usoara a etichetelor sunt disponibile aplicatiile Brother P-touch Editor pentru PC si Colour Label Editor pentru dispozitive mobile.

Despre Brother

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Pe segmentul de piaţa al echipamentelor multifuncţionale laser monocrom, Brother a devenit lider de piaţa tradiţional in Europa. Fondata in anul 1908 in Japonia, compania a aniversat in 2008 50 de ani de existenţa in Europa. La nivel mondial Brother are peste 25,000 de angajaţi. Calitatea, preţurile avantajoase, programele de marketing, distribuţie şi service la nivel local, grija pentru protecţia mediului şi permanenta poziţionare alaturi de clienţi, sunt tot atatea atribute care asigura succesul Brother in Europa. Produsele Brother sunt bazate pe tehnologie proprietara care este dezvoltata, produsa şi distribuita in proporţie de 100% in-house. Brother deţine o serie de certificari internaţionale de renume precum ““der Blauer Engel” şi “Ecomark”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *