Cum te poti simti cu diferite coafuri la evenimentele tale speciale

Frumusetea vine din interior. Orice femeie are calitati si trasaturi care radiaza din interior catre exterior. De aceea bucuria de a o vedea mergand, zambind sau dansand este prezenta oricand. Parul face parte din ansamblul de elemente care definesc imaginea si care ajuta in exprimarea de sine, aducand savoare si placere atat celor ce o privesc, cat si ei insasi. O coafura potrivita poate sa schimbe de asemenea starea de spirit si poate sa fie in concordanta cu tot ceea ce inseamna situatia de moment. Diferite stiluri de aranjare a parului pot determina emotii si stari interioare distincte. Iata cateva dintre coafurile pentru evenimentele speciale care pot sa transmita imagini diferite si pot sa trezeasca emotii puternice:

Buclele largi

Buclele sunt elemente romantice, delicate, care imprima fragilitate, inocenta si tandrete. De aceea persoana care alege sa le poarte la un eveniment important se simte feminina si gingasa, rafinata. De asemenea cei din jurul sau o pot vedea a fi discreta si fina. O asemenea imagine poate sa atraga prin gasirea arhetipului atragator feminin. Buclele pot sa fie purtate atunci cand se imbraca o rochie lunga fluida, accentuand imaginea creata.

Cocul strans, simplu

Acest tip de coc poate sa fie facut la un coafor clasic, alaturi de specialisti ce vor putea sa il realizeze cu atentie si claritate. Tehnicile pentru realizarea unui coc strans care sa reziste o perioada indelungata de timp pot sa fie dificil de realizat si de aceea profesionistii reusesc sa indeplineasca de fiecare data cu succes aceasta forma. Femeia care poarta cocul de acest tip se simte increzatoare, frumoasa si plina de viata. Ea va iesi in evidenta prin aerul clasic si sobru, ce este in acelasi timp tineresc si elegant in cea mai pura forma. Se poate purta atat cu rochii midi sau lungi, cat si cu un costum elegant.

Impletiturile elegante, cu volum si forma lejera

Impletiturile au un aer boem si accentueaza trasaturile feminine si jucause ale unei femei. Ea se simte vesela si gratioasa purtand aceasta coafura si ii indeamna pe cei din jur sa o priveasca deschis, cu placere si tandrete. Ea aduce un plus de feminitate oriunde merge si arata incredere in ceea ce este si ce poate sa exprime natural si simplu. Impletiturile lejere se pot purta oriunde, cu imbracaminte eleganta, cu rochii inflorate sau cu dantela, cu materiale fluide. In contextele evenimentelor importante o asemenea coafura poate sa fie pusa in evidenta de o rochie lunga si evazata.

Iata cum anumite aspecte interioare pot sa determine anumite stari si cum alegerile estetice facute reprezinta personalitatea si stilul unic pe care orice femeie il detine.

Antica Studio ofera servicii de coafura si infrumusetare, daruind servicii de calitate si oameni bine pregatiti in domeniu, care ajuta clientele sa se simta pretuite si intelese. Stilul personal este luat in calcul in alegerile coafurilor pentru evenimentele speciale, iar profesionistii se ocupa cu atentie de indeplinirea dorintelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *