Salon Du Mariage

In viata fiecarei persoane, apar anumite evenimente care lasa o amprenta asupra noastra, uneori pozitiva, alteori negativa. Insa, cele pozitive trebuie tratate ca atare si sarbatorite intr-un mod deosebit.

Complexul Salon Du Mariage, pune la dispozitia dumneavoastra doua locatii absolut impresionante, respeciv doua saloane, ce pot fi amenajate conform tipului de eveniment si mai mult decat atat, conform dorintelor fiecarei persoane in parte. Astfel, vorbim despre Toujour l’Amour si Ad’Or, care dispun fiecare la randul lor de anumita caracteristici definitorii precum: posibilitatea de a gazdui aproximativ 450 de locuri la mese si 850 de locuri in picioare, respectiv capacitate de 400 de locuri la mese si 800 de locuri in picioare, toate acestea intr-un mediu absolut impresionant, modern si elegant.

Salon Du Mariage iti pune la dispozitie doua saloane spatioase si elegante, dar si o gradina de poveste de-a dreptul impresionanta datorita amplasamentului, dar si a design-ului, care va fi special amenajata in functie de tipul evenimentului si de cerintele pe care le ai.

Saloanele sunt special concepute pentru nunta, cununie, botez si nu numai. Puteti organiza orice tip de petrecere intrucat dispunem de locuri numeroase si mai mult decat atat, toate vor fi realizate conform dorintelor si exigentelor dumneavoastra.

In primul rand trebuie sa completati fomularul de pe site-ul oficial al complexului Salon Du Mariage si in scurt timp vei fi contactati de unul din operatorii nostri telefonici pentru a stabili o prima intalnire, in vederea furnizarii detaliilor aferente evenimetului dumneavoastra.

Contact – Salon Du Mariage

Pentru detalii suplimentare in ceea ce priveste acest complex, ai posibilitatea de a ne contacta apeland numarul de telefon de pe site-ul nostru, sau prin completarea formularului specific tipului de eveniment, formular pe care il poti gasi pe site-ul nostru oficial. Ulterior, vei primi un raspuns in maxim 24 ore, astfel incat complexul Salon Du Mariage te va contacta pentru a stabili detaliile aferente. Ulterior va trebui sa mergi la sediul complexului Salon Du Mariage, in vederea demararii procedurilor aferente tipului de eveniment.

In functie de tipul evenimentului si de tematica acestuia, trebuie sa te decizi asupra unuia dintre cele doua saloane. In primul rand trebuie sa tii cont de numarul invitatilor, astfel incat sa nu se creeze o situatie neplacuta. Impreuna cu organizatorii nostri vei stabili si restul detaliilor importante, pentru ca evenimentul sa fie conform asteptarilor si sa suprinda nu doar invitatii ci si pe tine.

Salon botez – Salon Du Mariage

Salonul Du Mariage este un complex care organizeaza evenimente impecabile pentru toti cei care aspira la un botez impecabil si realmente memorabil. Salonu Du Mariage pune la dispozitia ta si un consilier in ceea ce priveste organizarea evenimentului, care vine in sprijinul tau, astfel incat visul sa devina realitate. De altfel, centrul Salon Du Mariage dispune de experienta substantiala in acest domeniu si apeciaza in special ideile creative care vin din partea publicului larg, atsfel incat impreuna sa puteti crea un eveniment de neuitat. Asadar, nu mai stati pe ganduri si rezervati un loc special pentru un botez in Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *