Gamerii pasionați de VR sunt ”Game ready” pentru Asgard’s Wrath și noua cască VR HTC VIVE Cosmos

Gamerii GeForce și fanii seriei de jocuri Tom Clancy care așteaptă cu nerăbdarelansarea noului titlu, ”Tom Clancy’s Ghost Reacon Breakpoint” sunt, începând de astăzi, ‘Game Ready’ datorită noului driver NVIDIA care oferă performanță optimă și stabilitate maximă. Pe lângă acestea, driverul NVIDIA Game Ready oferă suport pentru noua cască VR HTC VIVE Cosmos și jocul VR Asgard’s Wrath.

“Game Ready” pentru casca VR HTC VIVE Cosmos

Cele mai bune performanțe sunt esențiale pentru un joc, încă de la lansare. Acest lucru este cu atât mai important la jocurile VR. Problemele de gameplay sau bug-urile pot strica experiența unui joc sau a unei experiențe VR. Driverele Game Ready de la NVIDIA sunt concepute pentru a optimiza performanțele în joc și a oferi cea mai bună experiență, lucru esențial pentru un gameplay de VR. Astăzi, driverul Game Ready va optimiza performanțele pentru Asgard’s Wrath și va adăuga suport pentru casca VR HTC VIVE Cosmos.

Despre driverele NVIDIA Game Ready

Toate driverele „Game Ready” de la NVIDIA dispun de certificarea Microsoft WHQL și sunt disponibile înainte de lansare sau din ziua lansării pentru majoritatea titlurilor majore. Driverele „Game Ready” sunt configurate pentru a oferi cele mai bune performanțe și un gameplay perfect.

 Link-uri adiționale:

Articolul GeForce.com despre driverul Game Ready pentru Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/tom-clancys-ghost-recon-breakpoint-game-ready-driver

 

Driverele NVIDIA Game Ready:

https://www.nvidia.com/Download/Find.aspx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *