Buchete de flori deosebite

Buchetele de flori au fost mereu la mare cautare, intrucat sunt o modalitate practica si eficienta de a aduce un zambet pe chipul unei persoane. Dar oare ce este un buchet de flori si prin ce anume este caracterizat? Ramai alaturi de noi in continuare sa descoperim acest lucru.

Despre buchete de flori

Un buchet de flori este o colectie de flori intr-un aranjament creativ. Buchetele de flori pot fi aranjate pentru decorul caselor sau cladirilor publice sau pot fi plasate in diferite locuri. Buchetele de mana sunt clasificate dupa mai multe forme si stiluri diferite, incluzand buchete de transe, semiluna si cascada. Buchetele de flori sunt adesea oferite pentru ocazii speciale, cum ar fi aniversarile. De asemenea, sunt folosite pe scara larga la nunti, botezuri, sau alte evenimente importante pentru tine si cei dragi tie. Buchetele aranjate in diferite forme, sau in diferite modalitati pentru decorarea casei pot fi executate in stil traditional sau modern. Simbolismul poate fi atasat tipurilor de flori utilizate, in functie de cultura.

In continuare am realizat o lista pentru tine si pentru alte persoane care sunt curioase de semnficatia unor flori, cu unele dintre cele mai populare flori gasite in buchetele deosebite, cu semnificatiile corespunzatoare, ce iti vor fi de ajutor in ocaziile importante pe care le ai.

Lalele

Lalelele sunt flori care simbolizeaza dragostea, romantismul. Cu toate acestea, nu orice lalea ilustreaza acelasi lucru despre sentimentele tale romantice fata de partener. Lalelele rosii si violete comunica mesaje pozitive despre iubirea ta fata de cel iubit: rosu, ceea ce inseamna ca iubirea ta este nemuritoare; violet pentru iubirea vesnica. Fereste-te de lalelele galbene si albe. A oferi iubitei sau sotului tau o lalea din oricare dintre aceste culori ar insemna ca dragostea ta este lipsita de speranta sau ca nu este persoana potrivita. De exemplu, buchetele de lalele au fost extrem de solicitate in ultima vreme.

Bujori

Bujorul este reprezentantul prieteniei, al frumusetii si norocului. O floare ce poate fi oferita oricarei persoane de sex feminin, intrucat ilustreaza rafinamentul si eleganta. Este simbol al dragostei, numit si rege al florilor, o floare pasionala si impecabila din punct de vedere al design-ului. Bujorul reprezinta cu succes timiditatea, regretul, astfel incat este potrivit in momentele in care vrei sa iti ceri iertare de la cineva, caruia stii ca i-ai gresit.

Trandafiri

Se spune ca nu toti trandafirii sunt rosii si chiar asa este. La fel ca lalelele, trandafirii intr-o anumita culoare pot transmite un mesaj gresit, daca nu chiar dezolant. Trandafirii galbeni si negri ar trebui evitati cu orice pret: primii inseamna infidelitate sau simpla prietenie; in timp ce acei din urma inseamna moarte. Cu toate acestea, daca trandafirii galbeni sunt inclusi intr-un buchet de trandafiri rosii, pot aduce semnificatia de bucurie si emotie. O combinatie de trandafiri rosii si albi inseamna unitate in relatie si iubire pura si nemuritoare.

Toate acestea le gasesti in cadrul florariei online Ok Flora, intr-o stare impecabila si perfect aranjate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *