Allview lansează Allbook Q – primul notebook cu procesor Snapdragon, din portofoliul său

Allview anunță lansarea primului notebook din portofoliu, echipat cu procesor Snapdragon și conexiune Gigabit LTE. Cu o autonomie de până la 14 ore, o greutate de doar 1.27 kg și o grosime de 15.1 mm, Allbook Q încorporează avantajele unui smartphone și performanțele unui laptop. Device-ul este dezvoltat pe platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 835 cu X16 LTE, are 4GB RAM și stocare UFS 2.1 de 64GB.

Always On, Always Connected Notebook

Dispozitivele realizate pe platforma mobilă a celor de la Qualcomm®, oferă utilizatorilor o nouă experiență de operare, fiind întotdeauna gata de lucru. Astfel, Allbook Q integrează perfect conceptul de portabilitate – productivitate – conectivitate permanentă. Chiar și în modul Sleep, Allbook Q ține conectate interfețele la Internet permanent, pentru a verifica email-ul și notificările, astfel încât informațiile să fie tot timpul actualizate. În plus, prin simpla ridicare a clapetei, dispozitivul iese din modul stand-by instantaneu, eliminând timpii morți și crescând productivitatea.

Conectat cu Gigabit LTE

Allbook Q este capabil de viteze Gigabit LTE pentru conexiuni mobile, oferind o conectivitate neîntreruptă. Mai mult decât atât, Gigabit LTE promite viteze de descărcare de până la 1 Gbps – până la șapte ori mai rapid decât vitezele medii broadband. Modemul oferă conectivitate avansată, având suport 4CA (4 LTE band aggregation) pentru diferite standarde.

Performanțe ridicate și experiență familiară Windows

Device-ul vine echipat cu 4GB DDR4X de memorie RAM, 64GB (UFS 2.1) spațiu de stocare, două porturi USB, unul 3.1 Type-C și unul 3.0 Type. UFS 2.1 este un standard de stocare flash, ce aduce o viteză mai mare de transfer de date și o fiabilitate crescută, depășind cu mult stocarea SSD și eMMC. Aceste beneficii se traduc într-un multitasking fără probleme, care permit vizionarea de videoclipuri de înaltă calitate, rularea mai multor procese și aplicații în fundal, toate fără întreruperi în funcționalitate.

Dispozitivul vine cu Windows® 10 Home preinstalat, oferindu-le utlilizatorilor o varietate mare de aplicații, pentru a putea crea, colabora și partaja – de oriunde.

Portabilitate înainte de toate

Allbook Q aduce un nou nivel al mobilității în orice împrejurare, fiind extrem de ușor. Acesta cântărește doar 1.27 kg și are o grosime de 15.1 mm. Prevăzut cu o carcasă metalică, ce îi oferă rezistență și durabilitate, device-ul este simplu de utilizat și transportat.

Display-ul FHD IPS de 13.3” oferă o experiență de vizualizare wide-angle de 178°, acoperind 100% din spectrul de culoare RGB. Rama îngustă este pe cât de funcțională, pe atât de elegantă. Prin reducerea dimensiunii ramei, suprafața ecranului crește, fără ca acest lucru să influențeze mărimea carcasei. Astfel, designul furnizează un raport ecran-carcasă de 81,2% și o arie vizuală mai mare.

Pentru cei care au multe proiecte de rezolvat, sunt mereu în mișcare și nu își permit să depindă de o priză, Allbook Q este soluția ideală. Autonomia bateriei de până la 14 ore oferă libertatea de mișcare atât de necesară în prezent.

Prețuri și disponibilitate

Modelul standard cu 4GB RAM/64GB UFS 2.1 este disponibil pentru comandă începând de azi, la prețul recomandat de 2499 lei. În funcție de nevoile fiecărui client, capacitatea memoriei poate fi extinsă printr-un card microSD de 64, 128, sau 256 GB.

Mai multe informații despre Allbook Q găsiți pe www.allview.ro/allbookq/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *