Noua solutie pentru prezentari wireless ViewSonic imbunatateste semnificativ experienta utilizatorilor care folosesc dispozitive proprii

ViewSonic Corp., lider global pe piata solutiilor de afisare, a lansat cea mai noua solutie pentru prezentari wireless (WPD – wireless presentation display), care contine ecrane comerciale 4K cu rama subtire din seria CDE20. Pentru a imbunatati partajarea, colaborarea si administrarea, modelele CDE20 sunt insotite de instrumente software cuprinzatoare, printre care myViewBoard Display, ViewBoard Cast si myViewBoard Manager. Aceasta solutie completa le permite tuturor participantilor sa partajeze informatiile rapid si usor, consolidand rezultatele colaborarilor si permitandu-le administratorilor sa gestioneze dispozitivele intr-un mod mult mai eficient. Totodata, duce experienta utilizatorilor care isi folosesc propriile dispozitive (BYOD – Bring Your Own Device) la un nou nivel si transforma radical spatiul de lucru digital.

“Pe masura ce abordarea BYOD si interconectarea dispozitivelor castiga teren, mediul de afaceri cauta solutii de calitate, care sa raspunda cerintelor actuale si sa permita crearea unor medii de lucru digitale eficiente, orientate catre colaborare”, a spus Hasan Koçyiğit, reprezentant ViewSonic pentru Turcia si Europa Centrala si de Est, completand: “Datorita noii noastre solutii WPD, toti participantii isi pot folosi dispozitivele proprii pentru a partaja si prezenta rapid si usor continutul, in diverse scenarii. Oferim o solutie pentru prezentari wireless creata pentru grupuri care folosesc laptopuri, telefoane si tablete. Mai mult decat atat, solutia permite configurarea si administrarea continutului de la distanta.”

Seria ViewSonic CDE20: solutie WPD puternica si dinamica

Seria ViewSonic CDE20 ofera rezolutie 4K si un design cu rama subtire, asigurand in acest fel imagini clare, de calitate si o experienta vizuala bogata, fara a afecta aspectul estetic al birourilor moderne. Ecranele din seria CDE20 sunt disponibile in cinci variante: 43”, 55”, 65″, 75″ si 86″. Acestea pot fi integrate in cea mai mare parte a sistemelor AV, precum Crestron, Extron si AMX, permitand astfel instalarea rapida si administrarea usoara.

Seria ViewSonic CDE20 include software de redare media integrat si permite echipare cu PC-uri certificate Intel Unite Slot-in OPS (Open Pluggable Specification), pentru realizarea unui centru de continut dinamic. De asemenea, sunt permise configurarea si administrarea de la distanta, in timp ce modulele WiFi asigura fluiditate in transmiterea wireless a datelor*.

myViewBoard Display: prezentari wireless fara adaptoare suplimentare

Munca flexibila si munca de la distanta constituie noua normalitate. Cu ajutorul myViewBoard Display, chiar si un utilizator incepator poate partaja continutul de pe propriul dispozitiv in mod wireless, fara a folosi adaptoare sau aplicatii suplimentare. Datorita myViewBoard Display, participantii la sedinte pot reda ecranul propriului dispozitiv pe WPD, prin simpla utilizare a unui browser si realizarea unei sincronizari cu ecranul, pe baza unei parole unice. Procesul de partajare devine in acest fel simplu si eficient, chiar si in scenarii BYOD.

ViewBoard Cast: eficienta superioara pentru colaborarile de grup

ViewBoard Cast ofera functii complete de partajare si colaborare, ce pot satisface cerintele mai multor scenarii de utilizare, precum transmitere de continut pentru sincronizare sau partajare a ecranului pentru consolidarea rezultatelor. ViewBoard Cast creste gradul de interactivitate al prezentarilor, sedintelor si seminarelor, imbunatatind rezultatele colaborarii, prin exploatarea avantajelor conferite de un mediu de lucru in care utilizatorii isi folosesc propriile dispozitive (BYOD).

De exemplu, intr-o incapere de sedinte de dimensiuni mari, prevazuta cu un ecran central pentru cel care tine prezentarea si ecrane mari pentru diferite grupuri, prezentatorul poate sincroniza continutul redat pe ecranul principal cu celelalte ecrane, asigurandu-se in acest fel ca toata lumea primeste informatia cat se poate de clar. Iar in timpul discutiilor de grup, membrii pot partaja continut direct de pe dispozitivele proprii, precum laptopuri sau telefoane, direct pe ecranul cu suprafata mai generoasa. Mai mult decat atat, ecranele mai multor dispozitive pot fi redate simultan pe WPD.

myViewBoard Manager: administrarea securizata a dispozitivelor si continutului de la distanta

myViewBoard Manager reprezinta un instrument puternic, ce permite administrarea eficienta de la distanta a mai multor ecrane amplasate in aceeasi locatie sau in locatii diferite. Cu ajutorul Manager, administratorii IT pot porni, opri, reporni si ajusta puterea redarii audio a dispozitivelor ViewSonic, inclusiv in cazul noilor solutii WPD din seria CDE20. Acestia au acum posibilitatea de a controla dispozitivele de la distanta si chiar de a reda continut si mesaje urgente – totul prin intermediul unui singur panou de control. O alta calitate exceptionala a solutiilor WPD este ca acestea pot fi grupate si actualizate de la distanta, ceea ce simplifica mult procedeul instalarii de software in mai multe grupuri de dispozitive simultan.

De exemplu, cu ajutorul functiei de transmitere a mesajelor si redarii de continut video de la distanta, administratorii pot afisa diverse mesaje si fisiere multimedia pe mai multe unitati WPD. Astfel, o notificare poate fi afisata in cel mai scurt timp, ori de cate ori apare o situatie de urgenta.

* Modulele Slot-in OPS si WiFi sunt disponibile numai pentru versiunile de 65”/75”/86″.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *