PlayStation, în parteneriat cu TVR 1, lansează documentarul creativ „Teleenciclopedia Horizon”

Serialul în patru episoade este o producție locală dedicată universului unic al jocului exclusiv Horizon Forbidden West

 

București, 30 martie 2022 – Echipa PlayStation România, în parteneriat cu Televiziunea Română, lansează astăzi oficial primul episod al documentarului creativ „Teleenciclopedia Horizon”, un serial în patru episoade dedicat universului unic al jocului exclusiv Horizon Forbidden West.

Producția este un concept local original, care aduce împreună cea mai cunoscută și prestigioasă emisiune românească de documentare, Teleenciclopedia, difuzată de Televiziunea Română de aproape 60 de ani, și lumea spectaculoasă Horizon Forbidden West, unul dintre cele mai îndrăgite titluri exclusive lansate de PlayStation. Proiectul își propune să ducă povestea jocului dincolo de lumea gamingului, printr-o abordare relevantă din punct de vedere local și cultural, care să le ofere atât pasionaților de jocuri video, dar și celor care au urmărit cu pasiune Teleenciclopedia de-a lungul anilor, ocazia de a face o incursiune plină de culoare într-o lume virtuală inedită, o aventură în care pot afla mai multe detalii despre flora, fauna și personajele din Horizon Forbidden West.

Documentarul a fost conceput sub forma a patru episoade, fiecare dintre ele dedicat unui aspect specific ce caracterizează lumea Horizon Forbidden West. Astfel, primul episod se va concentra pe prezentarea generală a universului jocului, cel de-al doilea este consacrat naturii luxuriante din îndepărtatul Forbidden West, al treilea episod pune în perspectivă mașinăriile inedite – sau „animalele” – care populează această lume virtuală, iar cel de-al patrulea vorbește despre triburile pe care le întâlnește Aloy în călătoria sa prin „Vestul Interzis”.

Teleenciclopedia Horizon Forbidden West

Pentru a viziona primul episod puteți accesa paginile de Facebook și YouTube ale PlayStation România:

Facebook: https://fb.watch/c3Qy_QCLwU/

YouTubehttps://youtu.be/KykauuzlHMw

Despre Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment (SIE) este lider global pe piața divertismentului interactiv și digital, prin intermediul brandului PlayStation și produselor și serviciilor oferite sub acesta. PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation include PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation Store, PlayStation Plus, PlayStation Video, PlayStation Music, PlayStation Now, PlayStation Vue, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide. Cu sediul în San Mateo, California, SIE este o subsidiară deținută integral de către Sony Corporation, cu funcții globale și sedii regionale în California, Londra și Tokyo.

„PlayStation” este marcă înregistrată a Sony Interactive Entertainment Inc. “PS4” este marcă înregistrată a aceleiași companii. Blu-ray Disc este marcă înregistrată Blu-ray Disc Association. Toate celelalte mărci aparțin proprietarilor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *