MASTERBUILD inaugureaza o noua subsidiara in Kosovo

Cu peste 50.000 mp de facilitati militare construite, compania antreprenoriala romaneasca mizeaza pe noi proiecte ale institutiilor internationale la granitele de sud – est ale Europei 

 

  • MASTERBUILD – General Contractor & Developer inaugureaza o noua subsidiara in Kosovo, în regiunea Pristina.
  • Organizatiile internationale au anuntat proiecte de facilitati militare si infrastructura specifica în valoare de peste 1 miliard de euro, in ultimul an, la granitele de sud-est ale Europei.    
  • Crește volumul proiectelor internaționale dedicate apărării frontierelor și consolidării facilităților cu destinație medicalaîă sau umanitară.

 Screenshot 2022-07-13 122832

București, 13.07.2022: MASTERBUILD – General Contractor & Developer inaugureaza o noua subsidiara in Kosovo care va prelua operational cererile de proiecte in zona Balcanilor.  Compania romaneasca de constructii se extinde in regiunea Kosovo,  avand la activ deja peste 50.000 mp de facilitati militare construite in regiuni din Africa sau Europa de Vest.

In ciuda fluctuatiilor preturilor internationale cu materia prima, piata de constructii a functionat in ritm accelerat, atat in perioada pandemiei, cat si de la declansarea conflictului din Ucraina. Doar in ultimul an, organizatiile internationale din domeniul apararii sau organismele umanitare trans-nationale au anuntat proiecte de baze militare si infrastructura specifica in valoare de peste 1 miliard de euro, doar la granitele de sud – est ale Europei.

Cu un numar de peste 60 de angajati, MASTERBUILD a inregistrat o cifra de afaceri de 15 milioane de euro in 2022. MASTERBUILD este o companie de constructii si dezvoltare logistica si industriala, activa din 2005 atat pe segmentul constructiilor industriale, cat si al proiectelor comerciale si rezidentiale. Compania activeaza atat pe intreg teritoriul Romaniei, cat si pe piete internationale, iar in 2021 a lansat propriul parc logistic – MASTERBUILD LOGISTIC PARK, in zona de nord a Bucurestiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *