RAZER DEZVĂLUIE NOUA COLECȚIE DE HAINE SPORT, INSTINCT ȘI GEANTA NOMAD

Colecția Instinct este prima linie de obiecte vestimentare de sport lansate de brand, cu stiluri potrivite pentru gamerii cu un stil de viață activ

 

 

BUCUREȘTI, 29 septembrie – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat lansarea a două colecții vestimentare noi: Razer Instinct și geanta Nomad. Colecția Instinct este prima linie de produse lansate de companie țintind gamerii cu un stil de viață activ, în timp ce geanta Nomad este companionul ideal pentru cei care călătoresc.

“Bazat pe succesul răsunător înregistrat de colecțiile anterioare, Genesis și Unleashed, am vrut să le oferim jucătorilor ceva diferit,” a declarat Addie Tan, Associate Director of Business Development în cadrul Razer. “Credem și promovăm în stilul de viață activ, bazat pe wellness-ul psihic și fizic, astfel am proiectat o linie de obiecte vestimentare, potrivit tuturor gamerilor. Pentru a complementa colecția am lansat și geanta Nomad.”

3 (1)

Colecția Instinct

Colecția Instinct a fost concepută în jurul funcționalității, fără să fie pierdută din vedere și aspectul de a fi la modă, rezultatul fiind o linie vestimentară cu adevărat versatilă. Asigurând confort pe toată durata zilei, obiectele vestimentare sunt croite dintr-un material elastic, cu greutate redusă, care permite pielii să respire. Mai mult, materialul folosit conduce rapid transpirația în exterior, păstrând temperatura corporală la niveluri optime atât pe durata antrenamentelor, cât și pe durata sesiunilor de gaming intensive.

1 (1)

Colecția Instinct se recunoaște dintr-o singură privire datorită adoptării culorilor emblematice Razer, negru și verde, cu aluzii subtile la bine cunoscuta siglă THS și încorporarea lozincii ”For Gamers. By Gamers”. Gama de haine destinate doamnelor și domnișoarelor este alcătuită dintr-o bustieră sport, maiou și leggings până la gleznă, în timp ce linia pentru bărbați include un tricou, pantaloni scurți și maiou. Croiul lejer permite combinarea noilor obiecte vestimentare cu alte haine, fiind ideal pentru ținutele casual, dar și pentru sesiunile de antrenament.

2 (1)

Geanta Nomad

Geanta Nomad este deopotrivă spațioasă și fiabilă, având un design rezistent la abraziune. Dezvoltat pentru a transporta și proteja cele mai important echipamente, geanta Nomad este rezistentă la apă, oferind totodată o bună aerisire. Conceput pentru gameri și echipamentul lor, geanta dispune de mai multe buzunare interne pentru o mai bună organizare, în timp ce cureaua detașabilă asigură o accesibilitate sporită. Geanta Nomad este disponibil în mod exclusiv în America de Nord.

Preț și disponibilitate

  • Razer Athleisure – Instinct bustieră sport: 89,99€
  • Razer Athleisure – Instinct maiou damă: 69.99€
  • Razer Athleisure – Instinct leggings până la gleznă: 89,99€
  • Razer Athleisure – Instinct maiou bărbați: 69,99€
  • Razer Athleisure – Instinct tricou:,99€
  • Razer Athleisure – Instinct pantaloni scurți: 79,99€

Colecția Razer Instinct este disponibil pe pagina Razer.com și în anumite magazine RazerStores.

Pentru mai multe detalii despre colecția Razer Instinct, vizitați această pagină.

  • Geanta Razer Nomad: 69,99 USD

Geanat Nomad Duffel Bag este disponibil în mod exclusiv în SUA pe pagina Razer.com și în anumite magazine RazerStores.

Pentru mai multe detalii despre Geanta Nomad Duffel Bag, vizitați această pagină.

Pentru mai multe informații despre programul Razer #WinItYourWay, vizitați această pagină.

IMAGINI

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *