MakeMomentsMega – Regizorul Tudor Giurgiu și echipa Libra Film au testat capabilitățile Xiaomi 12T Pro într-o serie de trei scurtmetraje

  • Seria ”Make Moments Mega”, filmată integral cu Xiaomi 12T Pro, folosește sistemul imagistic de 200 MP și funcțiile inteligente Xiaomi ProFocus,

Xiaomi ProCut și Night Mode/Ultra Night Video

București, ROMÂNIA, 31 octombrie 2022 – Xiaomi România a lansat astăzi primul dintre cele trei scurtmetraje realizate în colaborare cu Tudor Giurgiu și echipa Libra Film.

”Make Moments Mega” este conceptul-umbrelă sub care stă întreaga serie, prin care profesioniști din lumea filmului din România au pus în evidență capabilitățile sistemului imagistic de 200 MP al noului Xiaomi 12T Pro. Tema nu a fost aleasă întâmplător. Seria de telefoane inteligente Xiaomi 12T vine în fața utilizatorilor cu promisiunea de a transforma orice moment obișnuit într-un mega-moment.

Primul scurtmetraj al seriei produse de Tudor Giurgiu și echipa Libra Film poartă denumirea ”More than a rehearsal” și prezintă o zi obișnuită din viața unei actrițe, interpretate de Olimpia Melinte. De la cafeaua de dimineață, drumul spre sala de teatru și până la repetițiile alături de colegi, Olimpia a fost filmată doar cu noile flagshipuri Xiaomi1. Sunt momente obișnuite din viața personajului, dar care pentru ea au o semnificație deosebită.

https://youtu.be/TxfwRDeNzNY

„Este o poveste în stil cinematic, care putea fi spusă de oricine, nu doar de o echipă de profesioniști. Orice moment pe care îl trăim se poate transforma într-un mega moment, atunci când știm să ne bucurăm de el. Xiaomi 12T Pro a fost instrumentul care ne-a ajutat și poate ajuta pe oricine să surprindă și să redea aceste clipe unice care se transformă în pagini din viețile noastre, în amintiri frumoase. Sistemul imagistic de 200 MP este de-a dreptul impresionant. Calitatea detaliilor, chiar și în condiții dificile de filmare, atunci când subiectul este în mișcare sau când lumina este redusă, a fost una excelentă”, spune Tudor Giurgiu, coordonatorul echipei care s-a ocupat de realizarea scurtmetrajelor.

„Prin mesajul acestei campanii – #MakeMomentsMega, ne dorim să-i inspirăm pe oameni să se bucure mai mult de prezent, de acele momente cu prietenii, familia, colegii sau chiar cu sine. Ritmul alert al vieții ne face, uneori, să grăbim aceste momente, pe care ajungem să le considerăm obișnuite; însă, ele pot deveni mega-momente, încărcate de emoție. Este nevoie să le oferim doar puțin timp și spațiu să se întâmple. Exact tipul acesta de momente au fost surprinse în cele trei scurt-metraje realizate cu ajutorul echipei lui Tudor Giurgiu.

De asemenea, #MakeMomentsMega nu reprezintă doar un concept, ci angajamentul Xiaomi de a pune la dispoziția utilizatorilor sisteme imagistice flagship. Smartphone-ul

Xiaomi 12T Pro livrează imagini de o claritate înaltă, fotografii de noapte excelente și o focalizare rapidă, datorită sistemului imagistic pro de 200 MP, asistat de un hardware inovator și algoritmii AI avansați. Ne bucurăm că am reușit să aducem în fața utilizatorilor din România un nou produs flagship, cu ajutorul căruia pot surprinde mega-momentele din viața lor, la o calitate foarte bună, fiind cu atât mai memorabile”, adaugă Gina Gavriliu, Marketing Manager Xiaomi România.

„Cred că în fiecare dintre noi există o latură artistică ce poate fi scoasă la lumină. Având această înclinație prin folosirea rețelelor de socializare, în special Instagram, suntem mereu concentrați să găsim locuri uimitoare de fotografiat. Tocmai pentru că suntem acești amatori de frumos, viziunea se schimbă acum către surprinderea momentelor cu însemnătate din viața noastră, cele trăite cu intensitate. Și nu mă refer la toate momentele, ci la ACELE MOMENTE, la Mega Momente.

Prin tehnologia pe care Xiaomi o pune la dispoziție, suntem acum mult mai aproape de a surprinde ceea ce vedem cu sufletul și ceea ce rezonează cu ce simțim, cu ce suntem, cu ce trăim. #MakeMomentsMega nu înseamnă să transformi orice moment într-un mega moment, ci să fii mai conștient de ceea ce se întâmplă în jurul tău și să îl surprinzi fix așa cum îl vezi, cu toate detaliile și trăirile.”, completează Adrian Ștefănescu, Digital Manager

Xiaomi România.

În următoarea perioadă, Xiaomi România și echipa coordonată de Tudor Giurgiu vor lansa alte două episoade din seria ”MakeMomentsMega”, în care personaje principale vor fi Șerban Pavlu și fiica sa, Natalia, precum și însuși Tudor Giurgiu, însă în postura de actor. La realizarea scurtmetrajelor, a participat și actrița Miriam Rizea.

Sistemul imagistic de 200 MP al Xiaomi 12T Pro aduce în prim-plan o mulțime de funcții inteligente, precum Xiaomi ProFocus, Xiaomi ProCut și Night Mode/Ultra Night Video, capabile de a focaliza subiectul aflat în mișcare, de a face crop-uri inteligente și de a-i ajuta pe utilizatori să creeze conținut la nivel profesional, chiar și în condiții de lumină redusă. Pe lângă sistemul imagistic de 200 MP, Xiaomi 12T Pro asigură și mega performanțe, datorită procesorului Snapdragon® 8+ Gen 1. Telefonul are o mega baterie de 5.000 mAh, dotată cu tehnologia de încărcare 120W HyperCharge, dar și un ecran umitor, AMOLED CrystalRes de 6.67″, cu o rezoluție 1220p și peste 68 de miliarde de culori.

 

1 Filmat intregral cu Xiaomi 12T Pro. Calitatea imaginilor poate varia în funcție de condițiile de mediu și de utilizare. Filmările au fost editate în post-producție

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT. Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent pe eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

Xiaomi este unul din cele mai mari mari branduri de telefoane inteligente la nivel mondial. Cota de piață a companiei în ceea ce privește livrările de smartphone-uri s-a clasat pe locul 3 la nivel global în al doilea trimestru din 2022. Compania a creat cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) pentru utilizatorii săi, cu 526,9 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri, la data de 30 iunie 2022. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de piețe din întreaga lume. În august 2022, compania a fost listată pentru al patrulea an la rând în topul Fortune Global 500, urcând pe poziția 266, cu 72 de locuri mai sus față de 2021.

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index și Hang Seng China 50 Index.

Pentru mai multe informații despre Xiaomi, vizitează: http://blog.mi.com/en/

Urmărește update-urile despre Xiaomi România pe Facebook, Instagram, Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *