BITSoftware recomanda companiilor romanesti accesarea de fonduri nerambursabile si implementarea de solutii de business inovative

Brasov, 31 January 2023 – BITSoftware, companie emblematica a domeniului IT&C din Romania cu o experienta de 30 de ani in dezvoltarea de solutii de business, isi continua eforturile de sustinere a mediului local de afaceri prin recomandarea finantarilor disponibile cu programul PNRR C9 si cresterea gradului de digitalizare. Conform rezultatelor studiului Indicelui economiei si societatii digitale (DESI) 2022 realizat de Comisia Europeana, Romania ocupa ultimul loc in randul celor 27 de tari membre ale Uniunii Europene in ceea ce priveste adoptia instrumentelor digitale la toate palierele societatii. Ceea ce este ingrijorator este faptul ca tara noastra are cel mai redus ritm de crestere al indicelui DESI in perioada 2015-2022, acest lucru avand ca efect cresterea ecartului fata de celelalte tari ale UE.

Planul National de Redresare si Rezilienta, prin Componenta 9 – Suport pentru sectorul privat, cercetare, dezvoltare si inovare – este o oportunitate majora pentru companiile din Romania de a introduce in procesele lor de afaceri instrumente digitale cu impact profund asupra eficientei operationale, a competitivitatii si a rentabilitatii. Obiectivul acestei componente a PNRR il reprezinta acordarea de granturi din fonduri externe nerambursabile microintreprinderilor, intreprinderilor mici si intreprinderilor mijlocii pentru digitalizarea activitatii, bugetul total pus la dispozitie ridicandu-se la 347,5 milioane de euro.

”Impactul acestui program asupra antreprenoriatului din Romania poate fi unul extrem de important, ar putea da un impuls dezvoltarii economice, dar si dezvoltarii societatii in ansamblu prin efectele pe care le creeaza – cresterea calitatii produselor si serviciilor, oportunitatile de dezvoltare a companiilor si de acoperire a unor zone mai ample, crearea unui mediu propice inovarii”, declara Remus Cazacu, Director General si fondator al BITSoftware. Compania BITSoftware, partener de incredere si unul dintre cei mai importanti furnizori de software de business din Romania de 30 de ani, intelege rolul pe care il poate juca PNRR in aceasta transformare a economiei locale. Din acest motiv, BITSoftware recomanda digitalizarea si aplicarea pentru finantarea utila in implementarea unor solutii de afaceri adaptate companiilor.

Parte a Grupului Entersoft, BITSoftware detine cel mai complet portofoliu de produse software de business, acoperind nevoi la nivel de companie si departamentale cu solutii ERP, CRM, Retail, WMS, eInvoicing, Mobile Field Sales si Service, BI precum si cu alte solutii pentru aproape toate verticalele. Cu peste 600 de ingineri calificati care pot oferi solutii de top, oportunitatile de viitor sunt fascinante si pot sprijini viziunea clientilor pentru transformarea digitala.

SocrateERP si Entersoft Business Suite includ functionalitati complete de gestiune si raportare, pentru firme din aproape orice domeniu. Solutia CRM va ofera acces la toate informatiile utile centralizate intr-un singur loc, astfel incat sa puteti eficientiza vanzarile, activitatile de marketing si serviciile oferite clientilor. Solutiile WMS asigura o administrare automata si completa a tuturor activitatilor de depozitare pentru un numar nelimitat de entitati.

Echipa BITSoftware are, de asemenea, o experienta extinsa in implementarea sistemelor software achizitionate prin intermediul fondurilor europene. Specialistii sai sunt gata sa sprijine microintreprinderile romanesti si firmele mici si mijlocii, cu pana la 250 angajati, ce activeaza in orice domeniu de activitate non-IT si capabile sa suporte minim 10% din cheltuielile eligibile, sa acceseze fonduri nerambursabile cu valori cuprinse intre 20.000 si 100.000 de euro.

Depunerea proiectelor incepe la 15 februarie 2023 si se incheie pe 18 aprilie, iar implementarea investitiei trebuie finalizata pana la 30 iunie 2025. Toate celelalte repere calendaristice le puteti gasi pe pagina dedicata de pe site-ul BITSoftware.

„Suntem in slujba antreprenorilor romani de aproximativ trei decenii, iar acesta este, poate, cea mai importanta oportunitate pe care am intalnit-o pentru ca ei sa isi eficientizeze procesele de afaceri prin implementarea unor instrumente software adaptate nevoilor lor”, a declarat Remus Cazacu, Director General si fondator al BITSoftware, completand: „Valul de transformare digitala a provocat schimbari substantiale in celelalte economii la nivel mondial si este momentul ca organizatiile din Romania sa profite de aceasta conjunctura favorabila – disponibilitatea de fonduri nerambursabile, acces la consultanta, la solutii moderne si la instruire”.

Aflati mai multe despre achizitia sistemelor informatice cu fonduri europene de la consultantii BITSoftware, completand formularul online sau trimitand un e-mail la adresa contact@bitsoftware.ro.

Despre BITSoftware

BITSoftware este o companie care are in portofoliu solutii de business inovative, peste 300 de clienti, firme medii si mari, romanesti si internationale, si este prezenta cu solutiile sale in peste 70 de tari. BITSoftware a devenit in 2022 parte a Grupului Entersoft si este acum unul dintre cei mai importanti furnizori de software de business din Romania, cu cel mai complet portofoliu de produse, acoperind nevoi la nivel de companie si departamentale cu solutii ERP, CRM, Retail, WMS, eInvoicing, Mobile Field Sales si Service, precum si BI si alte solutii pentru aproape toate verticalele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *