Panasonic ofera noi niveluri incredibile pentru filme si jocuri in 2023

Panasonic prezintă gama completă de televizoare OLED și LED pentru 2023 prin care îmbunătățește și mai mult experiențele pentru filme și jocuri.

Datorită calibrării de la Hollywood și acurateței superbe a culorilor, televizoarele OLED de la Panasonic au fost mult timp recunoscute drept cea mai bună alegere pentru filme, emisiuni TV și jocuri. Relațiile de lungă durată ale Panasonic cu regizorii de film și, mai recent, cu dezvoltatorii importanți de jocuri, au ca rezultat produse concepute din punctul de vedere al creatorului pentru a oferi cu adevărat conținutul gândit și realizat de acesta.

Divertismentul la domiciliu evoluează, iar cea mai recentă gamă de produse demonstrează de ce Panasonic este în continuare prima alegere a consumatorilor și profesioniștilor din întreaga lume. După ce ne-am valorificat anii de expertiză tehnică și know-how-ul în materie de design, suntem încântați să prezentăm o gamă de televizoare concepute pentru a se integra perfect în orice casă, transformând în același timp fiecare film, joc, emisiune TV sau eveniment sportiv într-un adevărat spectacol, cu sunet captivant și o calitate a imaginii de neegalat“, a declarat Paul Darch, director Panasonic Consumer Europe.

Informații sintetizate despre modelele prezentate poți citi în acest comunicat de presă. Detalii pentru fiecare model în parte găsești în comunicatele de presă aferente care pot fi descărcate de aici. Fotografii ale modelelor prezentate se regăsesc aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *