ADATA lansează SSD-ul PCIe Gen5 LEGEND 970

Disipare a căldurii brevetată pentru viteze crescute și răcire eficientă

Pe măsură ce procesoarele și chipseturile trec la o nouă generație, mulți producători de plăci de bază au lansat modele de ultimă generație care au permis pieței de consum să adopte o nouă generație de SSD-uri PCIe 5.0. ADATA Technology Co., una dintre cele mai importante mărci de memorii din lume, a lansat SSD-ul LEGEND 970. LEGEND 970 poate atinge viteze secvențiale maxime de citire/scriere de 10.000/10.000 MBps, iar caracteristica sa cea mai interesantă este un radiator din aliaj de aluminiu cu două straturi, cu microventilator încorporat și cristalizare de suprafață care formează un sistem patentat de răcire activă cu aer. Cristalizarea suprafeței îmbunătățește conductivitatea termică, reducând semnificativ temperaturile cu 10% față de radiatoarele fără ventilator, pentru a menține performanțele stabile în timpul funcționării prelungite la viteze mari. Cercetarea și dezvoltarea, designul și mecanismul de răcire superior al modelului LEGEND 970 vor fi punctul de referință al unei noi generații de produse de stocare și se așteaptă ca acesta să devină cea mai influentă soluție de stocare PCIe Gen5 de pe piața de consum.

Design brevetat pentru o răcire eficientă

ADATA deschide o nouă eră cu soluția sa patentată de disipare a căldurii! În urma consensului de pe piață, a devenit general acceptat faptul că răcirea activă este necesară pentru disiparea la timp a căldurii în timpul transmisiei de date PCIe 5.0 de mare viteză, pentru a se asigura că temperaturile ridicate nu afectează citirea și scrierea și nu încetinesc sistemul. LEGEND 970 adoptă un design de radiator din aluminiu extrudat în două straturi care dispune de conducte de aer dense pentru a devia aerul cald și rece. Atunci când căldura este condusă în sus, rotația microventilatorului încorporat circulă confluența de aer cald și rece și expulzează rapid căldura evacuată de la ambele capete ale aripioarelor din aluminiu. În același timp, LEGEND 970 crește disiparea căldurii prin adăugarea “cristalizării de suprafață ” pe suprafața radiatorului din aluminiu, mărind suprafața totală de contact cu aerul și maximizând eficiența disipării căldurii a sistemului său de răcire cu aer. Acest design unic de “disipare activă a căldurii” reduce semnificativ temperaturile cu 10% în comparație cu radiatoarele fără ventilator. Mai important este faptul că SSD-ul poate rezista la teste de stres la temperaturi ridicate și își poate menține performanțele stabile chiar și după o funcționare de lungă durată la viteze mari.

Performanță ultra-rapidă susținută

LEGEND 970 adoptă o interfață de transmisie PCIe Gen5 x4, este conformă cu standardul NVMe 2.0 și are viteze excelente de citire/scriere de 10.000/10.000 MBps, ceea ce reprezintă o viteză dublă față de cea a SSD-urilor PCIe Gen4 standard și de 6 ori mai rapidă decât cea a SSD-urilor Gen3. De asemenea, este compatibil cu platformele PCIe 4.0 și 3.0. Modelul LEGEND 970 este echipat cu un algoritm de cache SLC și un buffer de cache DRAM, care au avantaje unice în ceea ce privește încărcarea sistemului și stocarea datelor în cache. De asemenea, se mândrește cu viteze de citire/scriere aleatoare de 1.400K/1.400K IOPS, îmbunătățind eficiența proceselor multitasking. LEGEND 970 este compatibil cu cele mai recente platforme Intel și AMD, iar designul patentat al radiatorului său asigură o funcționare stabilă și de înaltă performanță pe termen lung, indiferent de complexitatea sarcinii, fie că este vorba de animație 3D, dezvoltare de jocuri sau realitate virtuală.

Numai cele mai bune componente

Memoria flash 3D cu 232 de straturi atent selecționate permite ca LEGEND 970 să fie oferit în capacități mari, de până la 2000GB, iar o varietate de tehnologii de protecție și corecție a datelor sunt utilizate pentru a crește foarte mult numărul total de octeți (TBW) și durabilitatea, pentru a satisface diverse cerințe de încărcare ridicată. În plus, LEGEND 970 dispune de un mecanism de corecție a erorilor LDPC (Low Density Parity Check Code) și de tehnologia de criptare de nivel înalt AES 256 biți pentru a asigura acuratețea și securitatea transmiterii datelor, garantând siguranța proprietății intelectuale. Toolbox-ul exclusiv poate fi descărcat gratuit pentru a afla în timp real starea disk-ului. LEGEND 970 este livrat cu o garanție globală de 5 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *