Samsung lanseaza noua serie Galaxy Tab S9, noul standard pentru o experienta premium pe o tableta

Seria Galaxy Tab S9 oferă calea rapidă de la idee la creație, un afișaj captivant, performanță optimizată, S Pen Inbox și rating IP68 atât pentru Galaxy Tab, cât și pentru S Pen

București, România – 26 iulie 2023 – Samsung Electronics a lansat noua serie Galaxy Tab S9, un portofoliu de produse premium care redefinește opțiunile în materie de tablete și stabilește noi standarde în ceea ce privește vizionarea de conținut imersivă și libertatea creativă. Pe toate cele trei noi modele, Galaxy Tab S9, S9+ și S9 Ultra, afișajele dinamice AMOLED 2X asigură experiențe de vizionare și divertisment la superlativ, la care se adaugă puterea procesorului Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2, dezvoltat pentru Galaxy.

S Pen-ul integrat, cu rating IP68, ajută utilizatorii să-și aducă ideile la viață. Aceasta este, de atfel, prima serie Galaxy Tab S care a obținut un rating IP68, ceea ce permite utilizatorilor să-și urmeze inspirația, atât în interior, cât și în exterior.

,,Nu există dispozitive precum Galaxy Tab S9 pe piață astăzi. Noua serie revoluționează categoria de tablete, asigurând în același timp și un design premium complet. Seria Galaxy Tab S9 permite utilizatorilor să dea viață ideilor mărețe, fără efort.”, a declarat TM Roh, președinte și șef al diviziei Mobile eXperience la Samsung Electronics.

O lume a divertismentului și inspirației descoperită din mers

Pentru pasionații de jocuri sau pentru cei care preferă să urmărească diferite forme de conținut pe tabletă, afișajul dinamic AMOLED 2X de 14,6 inci al Galaxy Tab S9 Ultra oferă o experiență captivantă, indiferent dacă utilizatorii stau acasă sau sunt în mișcare. HDR10+ pentru seria Galaxy Tab S9 asigură optimizarea tonurilor de culoare de la scenă la scenă, cadru cu cadru, cu o gamă largă de culori și luminozitate. Rata de reîmprospătare dinamică a seriei Galaxy Tab S9 se calibrează automat de la 60 la 120Hz, echilibrând viteza de adaptare și optimizarea eficienței bateriei. Eye Comfort reduce, de asemenea, oboseala ochilor folosind lumină albastră scăzută, redusă cu mai mult de 70%, imaginile rămânând la fel de clare și pline de detalii. În plus, raportul de aspect 16:10 asigură vizionarea unei emisiuni de televiziune sau a unui film la cele mai înalte standarde.

Galaxy Tab S9 are patru difuzoare AKG cu 20% mai mari și sunet imersiv Dolby Atmos. Pentru a obține sonorizare ca la cinema, utilizatorii Galaxy Tab S9 pot alege, de asemenea, dintre setările de sunet personalizate pentru jocuri, ascultarea muzicii, preluarea apelurilor video și multe altele. Pentru cei care doresc să se distreze în aer liber, tehnologia inovatoare Vision Booster este acum disponibilă pentru seria Galaxy Tab S9. Acesta detectează automat lumina puternică și se adaptează pentru a menține ecranul vizibil. Iar cu Smart Book Cover, dispozitivul poate fi aranjat în modul portret sau landscape pentru vizionare hands-free.

Dispozitivele din seria Galaxy Tab S9 sunt foarte elegante și pe măsură de puternice, fiind echipate cu Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform pentru Galaxy, procesor disponibil și pe cele mai recente smartphone-uri Samsung. Pentru prima dată pe o tabletă Galaxy, tehnologia avansată a camerei de vapori ajută utilizatorii să aibă sesiuni de streaming, jocuri sau editare video de durată. În urma unei colaborări strânse cu parteneri de gaming de top din industrie, utilizatorii Galaxy Tab S9 vor beneficia de experiențe optimizate de joc pe un ecran mare. Seria Galaxy Tab S9 este, de asemenea, cea mai eficientă gamă Galaxy Tab din toate timpurile, cu o cameră internă de vapori proiectată special pentru utilizare intensă. Opțiunea de a direcționa căldură pe două canale ajută la susținerea unei performanțe mai bune pe o perioadă de utilizare mai lungă.

Libertatea de a aduce ideile la viață cu ușurință

Fiecare dispozitiv premium Galaxy Tab S9 vine cu un instrument pe care utilizatorii de tablete îl iubesc și îl doresc cel mai mult: Galaxy S Pen. Seria Galaxy Tab S9 și S Pen sunt acum ambele clasificate IP68 pentru rezistența la apă și praf, deschizând mai multe posibilități în care utilizatorii își pot exprima ideile. S Pen poate fi folosit pentru a scrie în bara de căutare din browsere sau din magazinele de aplicații, iar noua încărcare bidirecțională asigură utilizare îndelungată. Utilizatorii pot face upgrade la S Pen Creator Edition pentru o experiență ultra premium. S Pen Creator Edition este proiectat cu material texturat pentru o priză confortabilă și un unghi de înclinare mai larg, ceea ce îl face mai intuitiv în folosire.

Afișajele captivante ale seriei Galaxy Tab S9 sunt fundalul ideal pentru orice proiect. Cu Multi Window, pot fi afișate până la trei aplicații, ca o rețea organizată de ferestre ușor reglabile. Utilizatorul poate simultan să caute o informație într-un browser, să dea ca referință o imagine din Samsung Gallery și să schițeze idei în Samsung Notes. Cu modul de vizualizare pop-up, aplicațiile pot fi afișate ca ferestre flotante, în timp ce utilizatorul poate vedea și ecranul de pornire complet.

Pentru călătorii sau rezolvarea unor sarcini de muncă atunci când utilizatorul este în mișcare, tastatura Book Cover a seriei Galaxy Tab S9 și modul DeX pot simula o experiență desktop portabilă. Unghiurile reglabile ale tastaturii Book Cover și tastatura iluminată din spate conferă aspectul unui PC. DeX Mode are un cursor ușor de urmărit, permite redimensionarea și poziționarea flexibilă a ferestrelor și capabilități Second Screen pentru a oglindi sau extinde ecranul PC-ului pe tabletă.

Într-un apel Google Meet, utilizatorul poarte partaja ușor ecranul și edita live, în același timp cu alți oameni, un document Samsung Notes.

Concepută pentru a susține productivitate și pentru a spori creativitatea, seria Galaxy Tab S9 este un centru de putere pentru portofoliile creative, cu aplicații noi și îmbunătățite pentru fiecare pasiune individuală. GoodNotes, lansat exclusiv pentru utilizatorii de tablete Galaxy, oferă pentru prima dată o nouă experiență de luare a notițelor și ținerea unui jurnal pe Android. În plus, notele create în GoodNotes pe toate platformele pot fi ușor partajate și co-editate simultan.

Aplicația profesionistă de editare video LumaFusion ușurează munca de creare de conținut partajabil. Imaginile și videoclipurile – chiar și fișierele mari – realizate cu camera smartphone-ului Galaxy pot fi partajate cu ușurință pe seria Galaxy Tab S9 prin Quick Share. În plus, ecranul extins al Galaxy Tab S9 Ultra asigură o editare precisă a videoclipurilor.

Aplicația Clip Studio Paint a fost transformată într-o interfață simplificată pentru desen, pictură și multe altele. ArcSite permite designerilor și artiștilor profesioniști să transforme viziunile lor creative în planuri CAD 2D cuprinzătoare și meticulos realizate, cu estimări precise. În plus, utilizatorii pot beneficia de aplicațiile partenere prin colaborarea strânsă cu Google.

Profitați la maximum de o experiență premium completă, în interior și în exterior

Seria Galaxy Tab S9 se integrează, de asemenea, perfect în ecosistemul Galaxy. Utilizarea instrumentelor creative este simplă atunci când tabletele Galaxy Tab S9 sunt conectate la alte dispozitive. Multi Control face copierea, lipirea sau tragerea textului și imaginilor direct între tabletă și smartphone fără probleme, permițând utilizatorilor să-și controleze smartphone-ul cu un touchpad Galaxy Tab S9.

Hardware-ul din seria Galaxy Tab S9 are caracteristici de design similare cu smartphone-urile emblematice din seria Galaxy S, cum ar fi același aspect al camerei. Seria Galaxy Tab S9 este ușoară și subțire, dar și durabilă, Tab S9 Ultra având până la 5,5 mm. Cu un rating IP68, noile tablete sunt construite pentru a face față loviturilor și zgârieturilor, având corpul întărit cu aluminiu Armor. Noua husă pentru exterior oferă și mai mult confort celor care caută mai multă protecție.

Seria Galaxy Tab S9 este încă un exemplu ce susține angajamentul Samsung de a construi o tehnologie care îmbogățește viața oamenilor, minimizând în același timp impactul asupra mediului, fără compromisuri. În comparație cu generațiile anterioare, seria Tab S9 prezintă o varietate mai largă de materiale reciclate folosite, atât în componentele interne, cât și în cele externe. De asemenea, vine într-o cutie de ambalare cu un nou design, hârtia utilizată fiind 100% reciclată.

Disponibilitate

Seria Galaxy Tab S9 poate fi precomandată pe anumite piețe începând cu 26 iulie, cu disponibilitate generală începând cu 11 august. Pentru mai multe detalii privind ofertele disponibile puteți vizita http://samsung.com/ro sau contacta partenerii autorizați.

Seria vine în două culori, Beige și Graphite și trei dimensiuni: 14,6 inci (37 cm) pe Tab S9 Ultra, 12,4 inci (31.4 cm) pe Tab S9+ și 11 inci (27.9 cm) pe Tab S9.

Experiența premium este susținută de patru generații de upgrade-uri One UI și Android OS și de cinci ani de actualizări de securitate. Samsung Care+, un serviciu de asistență pentru daune accidentale, oferă reduceri speciale și beneficii gratuite în perioadele de precomandă.

Pentru a afla mai multe despre seria Galaxy Tab S9, vă rugăm să vizitați: www.samsung.com/ro/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s9-wi-fi-beige-256gb-sm-x710nzeeeue/

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai recente știri, vă rugăm să vizitați Samsung Newsroom România https://news.samsung.com/ro/

Specificatii produs

  Galaxy Tab S9 Galaxy Tab S9+ Galaxy Tab S9 Ultra
Afișaj* AMOLED dinamic de 11 inchi 2X

(60~120Hz)

AMOLED 2X dinamic de 12,4 inci (60~120Hz) AMOLED 2X dinamic de 14,6 inchi (60~120Hz)
* Măsurată pe diagonală ca un dreptunghi complet, fără a lua în calcul colțurile rotunjite. Zona de vizualizare reală este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a orificiului camerei.
OS Android 13.0
Dimensiuni 165,8 x 254,3 x 5,9 milimetri 185,4 x 285.4 x 5,7 milimetri 208,6 x 326,4 x 5,5 mm
Greutate 498g (Wi-Fi) / 500g (5G) 581 g (Wi-Fi) / 586g (5G) 732 g (Wi-Fi) / 737g (5G)
Aparat foto În spatele AF 13MP 13MP AF + 8MP Ultra-W ide
În față 12MP Ultra-W ide 12MP + 12MP Ultra-W ide
Memorie și stocare* 8GB+128GB

12GB+256GB
microSD până la 1TB**

12GB+256GB

MicroSD 12GB+512GB
până la 1TB**

12GB+256GB

12GB+512GB

16GB+1TB

microSD de până la 1TB**

* Disponibilitatea spațiului de stocare poate diferi în funcție de piață, model, culoare sau operator. Disponibilitatea reală a spațiului de stocare poate varia în funcție de software-ul preinstalat și de piață, model, dimensiunea fișierului și format.

** Cardul MicroSD se vinde separat.

AP Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 pentru Galaxy
Baterie* 8.400 mAh (tipic) 10.090 mAh (tipic) 11.200 mAh (tipic)
* Valoare tipică testată în condiții de laborator. Valoarea tipică este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960.
Conectivitate 5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3
* Serviciile 5G sunt acceptate numai în locațiile cu rețea 5G. Necesită conexiune 5G optimă. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediul utilizatorului.

** Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață sau operator.

Disponibilitatea rețelei Wi-Fi 6E poate varia în funcție de piață, de furnizorul de rețea și de mediul utilizatorului. Necesită conexiune optimă. Va necesita un router Wi-Fi 6E.

Culoare* Beige, Graphite
* Disponibilitatea culorii produsului poate varia în funcție de piață sau operator.
Sunet Patru difuzoare stereo cu sunet de la AKG, Dolby Atmos®
Securitate Samsung Knox
Autentificare biometrică  Amprentă digitală pe afișaj (FOD)
Accesorii* S Pen (BLE, Inbox), S Pen Creator Edition

Book Cover Keyboard, Book Cover Keyboard Slim, Smart Book Cover, Outdoor Cover, Notepaper Screen, Privacy Screen

* S Pen și cablu USB Type-C incluse în inbox. Alte accesorii sunt disponibile pentru cumpărare separat. Disponibilitatea cazurilor terților poate varia în funcție de piață, operator și comerciant.

* Specificațiile pot varia în funcție de piață.

* Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la, beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *