Camere robuste și compacte pentru utilizare la bord, care oferă un nivel înalt de performanță și o utilitate excelentă în investigațiile criminalistice

București, 31 July 2023 – Axis Communications a anunțat lansarea a două camere de tip dome concepute special pentru supravegherea la bordul autovehiculelor. Aceste camere robuste pot face față șocurilor și vibrațiilor și asigură o performanță înaltă în diferite condiții de luminozitate. Au un design compact și discret, oferind o rezoluție de 2 MP. Modelul AXIS P3905-R Mk III Dome Camera este special conceput pentru monitorizarea la bordul vehiculelor feroviare, precum trenuri și tramvaie, și respectă standardele feroviare EN50155 și EN45545. Cel de-al doilea model, AXIS M3905-R Dome, respectă reglementările în vigoare în industria transporturilor, inclusiv pe cele referitoare la siguranța împotriva incendiului la bordul autobuzelor.

Aceste modele de camere garantează un nivel înalt de performanță chiar și în condiții de luminozitate variată și schimbătoare. Datorită tehnologiei Forensic WDR de care dispun, asigură claritatea imaginilor, chiar și atunci când scena conține atât zone luminoase, cât și zone întunecate. În plus, camerele dispun de un mod semafor care le permite să diferențieze culoarea semafoarelor în scenele întunecate. Este disponibil, de asemenea, și un obiectiv M12 opțional care poate fi utilizat pentru personalizarea monitorizării.

Modelele dispun de certificare IP66/67 și IK10 și includ un conector M12 sau RJ45 pentru flexibilitate în instalare. Atunci când sunt utilizate împreună cu carcasa AXIS TP3826-E, camerele pot fi montate pe exteriorul unui vehicul, făcând față condițiilor meteorologice nefavorabile.

Caracteristicile principale includ:

  • Design compact și robust;
  • Modele care respectă standardul EN50155;
  • Lightfinder și Forensic WDR;
  • Tehnologie Axis Zipstream;
  • Mod semafor.

Camerele includ caracteristici de securitate cibernetică integrate, pentru a ajuta la prevenirea accesului neautorizat și a proteja sistemul. De exemplu, funcția Axis Edge Vault protejează identificatorul dispozitivelor Axis și simplifică autorizarea acestora în rețea. În plus, tehnologia Axis Zipstream reduce semnificativ capacitatea de stocare și lățimea de undă necesare, fără a compromite calitatea imaginilor. Camerele sunt disponibile prin intermediul rețelei de distribuitori Axis din trimestrul al doilea al anului 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *