Back to School | Reduceri de până la 15% la dispozitivele Wi-Fi 6 Mercusys pentru conexiuni stabile în noul an școlar

București, 12 septembrie 2023—A început anul școlar și pe lângă urările de spor la învățătură vrem să ne asigurăm că elevii au parte de conexiuni stabile la internet, prin soluții accesibile, pentru toate activitățile pe care și le propun în acest an școlar.

Pentru a reuși acest lucru, o selecție de routere Wi-Fi 6 și sisteme Mesh Wi-Fi 6 din gama Mercusys se bucură de reduceri de până la 15%*. Produsele care dispun de aceste reduceri sunt enumerate mai jos și pot fi achiziționate din magazinele partenere: Altex, eMAG și Media Galaxy.

Routere Wi-Fi 6 pentru conexiuni performante și stabile

Noul an școlar poate fi și un nou început pentru toate lucrurile pe care ne propunem să le realizăm.

În epoca digitală, aceste lucruri implică o conexiune stabilă la internet, cu ajutorul căreia putem să ne îmbogățim cunoștințele și prin care putem împărtăși realizările noastre cu întreaga lume.

Pentru cei care caută să îmbine conexiunile stabile cu performanțele tehnologiei Wi-Fi 6, Mercusys MR90X este soluția pe care o căutau. Noul flagship al gamei de routere Mercusys aduce împreună tehnologiile avansate ale Wi-Fi 6 AX6000 și performanțele multi-gigabit ale unui port WAN/LAN de 2.5 Gbps, pregătind orice rețea de acasă pentru un viitor al conexiunilor multi-gigabit.

Cele 8 antene high-gain omnidirecționale și tehnologiile 4×4 MU-MIMO și OFDMA îi permit lui MR90X să ofere transmisii de date mult mai eficiente și mai rapide către mai multe dispozitive conectate simultan, prin comparație cu routerele obișnuite sau de generație anterioară.

În promoție se află și alte routerele performante precum Mercusys MR80X, un router Wi-Fi 6 AX3000 ce poate oferi conexiuni stabile și performante pentru streaming 4K sau descărcări de fișiere mari. Prin funcția BSS Coloring, MR80X îmbunătățește eficiența transmisiilor, iar prin funcția Smart Connect, acesta poate alege în mod inteligent cea mai bună bandă pentru fiecare dispozitiv în parte.

Completând lista de routere Wi-Fi 6 aflate la reducere, Mercusys MR70X și Mercusys MR1800Xreprezintă opțiuni ideale pentru cei care vor să facă primii pași în lumea rețelelor Wi-Fi 6, ambele routerele oferind viteze Wi-Fi cumulate de până la 1.8 Gbps, alături de porturi LAN pentru conectarea prin cablu a calculatoarelor sau consolelor de jocuri.

Studiu în fiecare colț al casei alături de sistemele Halo Mesh Wi-Fi 6

În cazul locuințelor mai mari și cu mai multe etaje, aria de acoperire a unui router obișnuit se poate dovedi insuficientă, limitând și locurile din casă unde putem să ne așezăm pentru a studia online. În astfel de cazuri, soluția este alegerea unui sistem mesh Wi-Fi pentru a extinde acoperirea în fiecare colț al locuinței.

Mercusys Halo H90X este noul flagship al sistemelor mesh Wi-Fi 6 din oferta Mercusys, aducând împreună tehnologia Wi-Fi 6 AX6000 și porturi WAN/LAN de 2.5 Gbps pe fiecare unitate. În versiunea 2-pack, Halo H90X poate acoperi până la 550 m2 și poate conecta până la 150 de dispozitive, rezultând într-o suprafață extinsă ce se poate bucura de conexiuni stabile și eficiente, mulțumită unor tehnologii precum MU-MIMO, OFDMA, BSS Color și canalele de 160 MHz ale standardului Wi-Fi 6.

Performanțe similare oferă și Mercusys Halo H80X, un sistem mesh Wi-Fi 6 AX3000 cu porturi de 1 Gbps care la rândul lui poate conecta până la 150 de dispozitive în cadrul unei rețele performante și care poate acoperi până la 460 m2 în versiunea 2-pack.

Pentru locuințele mari care au nevoie de o soluție mesh Wi-Fi, dar ale căror activități online sunt predominate de navigarea web și streamingul video HD, atunci sisteme mesh Halo Wi-Fi 5 ar putea reprezenta niște opțiuni interesante pentru a avea parte de conexiuni wireless stabile în toată locuința, la prețuri accesibile.

Mercusys Halo H50G este unul din sistemele mesh aflate în promoție, atât în versiunea 3-pack cât și cea 2-pack. Este un sistem mesh Dual-Band Wi-Fi 5 AC1900 care poate acoperi până la 550 m2 în versiunea 3-pack și poate conecta până la 100 de dispozitive la viteze cumulate de 1.9 Gbps.

Dacă capacitatea de acoperire a lui Halo H50G este mult prea mare pentru locuințele anumitor utilizatori, o alternativă aflată și ea în promoție este sistemul Mercusys Halo H30G, care poate acoperi până 260 m2 în versiunea 2-pack și care poate oferi conexiuni Wi-Fi cumulate de până la 1.3 Gbps unui număr similar de dispozitive.

Succes în noul an școlar!

* Promoția e valabilă între 12-18 Septembrie 2023, în limita stocului disponibil. Reducerile sunt prezente doar la partenerii enumerați, iar procentul acestor reduceri poate varia de la un produs la altul, dar și în funcție de retailerul ales.

###

Despre Mercusys

Fondat în 2001, Mercusys este un producător de dispozitive de rețea, cu o prezență globală în peste 80 de țări, orientat spre dezvoltarea de echipamente esențiale pentru a susține o viață mereu conectată. Cu o gamă variată de produse și aflată în continuă expansiune, Mercusys oferă dispozitive precum Routere Wi-Fi, Sisteme Mesh Wi-Fi, Range Extendere, Adaptoare Wi-Fi sau Switch-uri SOHO, plasându-se ca și un partener în oferirea de rețele stabile, sigure și performante pentru utilizatorii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații despre Mercusys, vizitați site-ul www.mercusys.com/ro/ sau ne puteți contacta pe adresa support.ro@mercusys.com

Ne puteți urmări și pe:

Facebook: www.facebook.com/MercusysRomania

Instagram: www.instagram.com/mercusysromania

Youtube: www.youtube.com/channel/MercusysRomania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *