HONOR lansează în China smartphone-ul Magic Vs2

Un dispozitiv ușor și puternic care consolidează poziția de lider a brand-ului în domeniul smartphone-urilor pliabile

Brandul global de tehnologie HONOR a lansat în China smartphone-ul pliabil HONOR Magic Vs2. Cu o serie de inovații tehnologice, HONOR Magic Vs2 stabilește un nou record, fiind cel mai ușor smartphone care se pliază spre interior, spărgând frontiera de greutate dintre dispozitivele pliabile și smartphone-urile obișnuite. Conform statisticilor inițiale publicate de Counterpoint Research, HONOR Magic V2 domină piața chineză a smartphone-urilor pliabile în T3 2023 din punct de vedere al vânzările în unități. Cu o cotă de piață dominantă și oferirea de flagship-uri pliabile în diferite game de prețuri, HONOR își continuă consolidarea poziției de lider în industria smartphone-urilor pliabile din China.

„Suntem încântați să prezentăm HONOR Magic Vs2. Cu o gama extinsă de funcționalități revoluționare și performanțe puternice, HONOR Magic Vs2 este pregătit să stimuleze adoptarea generală a smartphone-urilor pliabile, printr-o mai bună acoperire a gamei de prețuri, oferind o experiență de utilizare eficientă și mai convenabilă a pliabilelor pentru mai mulți consumatori”, a declarat George Zhao, CEO al HONOR Device Co. Ltd.

Uimitor de ușor și subțire

Cu o greutate de doar 229g, HONOR Magic Vs2 împinge limitele inovației în materie de smartphone-uri pliabile. HONOR Magic Vs2 este chiar mai ușor decât predecesorul său, făcându-l cel mai ușor foldable de până acum. Balamaua super ușoară din titan, fabricată cu tehnologie de imprimare 3D de ultimă generație, găsește echilibrul perfect între greutate și rezistență. Balamaua asigură o experiență lină la deschidere și închidere și permite plierea ușoară în diferite unghiuri.

PixCake

Claritate excepțională și experiență de vizionare confortabilă

HONOR Magic Vs2 dispune de un ecran OLED exterior de 6,43 inch, care suportă o rezoluție de 2376×1060 și o luminozitate maximă de 2.500 de niți oferind o claritate vizuală excelentă. Atunci când este deschis, dispune de un ecran OLED pliabil interior de 7,92 inch, oferind o vizionare amplă, la o rezoluție de 2344×2156 și o luminozitate de până la 1.600 de niți.

Continuând angajamentul față de tehnologia centrată pe nevoile utilizatorilor, HONOR Magic Vs2 încorporează caracteristici avansate care perfecționează confortul utilizatorului. HONOR Magic Vs2 contribuie semnificativ la protejarea ochilor, având un PWM de 3.840 Hz pe ambele ecrane, atât exterior, cât și interior, care minimizează oboseala oculară.

Capabilități remarcabile ale camerei pentru excelență fotografică

HONOR Magic Vs2 dispune de un sistem de cameră triplă, format dintr-o cameră wide de 50MP, o cameră telefoto de 20MP și o cameră ultra-wide de 12MP, care permite utilizatorilor să captureze fotografii de calitate datorită capacităților superioare de detectare a luminii. Suportând un zoom de până la 40X, cu AI Motion Sensing Capture și algoritmii de fotografiere optimizați pentru poze de tip portret, peisaje nocturne etc., Vs2 poate crea capodopere în doar câteva secunde, oricând și oriunde.

Performanță de vârf, productivitate maximă

Echipat cu Qualcomm® Snapdragon® 8+ Gen1, HONOR Magic Vs2 oferă o performanță excelentă. Cu soluțiile GPU Turbo X și OS Turbo X ale HONOR, HONOR Magic Vs2 oferă o experiență de utilizare mai rapidă și mai fluidă, bazată pe optimizări ale resurselor la nivelul întregului sistem. Funcționând pe MagicOS 7.2, HONOR Magic Vs2 maximizează productivitatea prin aducerea funcției de hover și o varietate de moduri “Split-screen”.

Dotat cu o baterie masivă de 5.000mAh  și încărcare rapidă HONOR SuperCharge de 66W, HONOR Magic Vs2 se află în fruntea smartphone-urilor pliabile din punct de vedere al capacității bateriei, asigurând utilizatorilor o conexiune continuă, fără nevoia de încărcări constante.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați magazinul online HONOR la www.hihonor.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *