UEFA EURO 2024™ VA FI DISPONIBIL ÎN EA SPORTS FC™ 24, EA SPORTS FC MOBILE ȘI EA SPORTS FC ONLINE ÎN VARA ANULUI 2024

Joacă acum pentru a primi un player item exclusiv UEFA EURO 2024 Ultimate Team™ pentru EA SPORTS FC 24 și EA SPORTS FC Mobile

București, România – 23 noiembrie 2023 – Astăzi, Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a anunțat că UEFA EURO 2024 va invita jucătorii din EA SPORTS FC™ 24, EA SPORTS FC Mobile și EA SPORTS FC Online să experimenteze turneul sub forma unei actualizări gratuite* în joc, care va sosi în vara anului 2024, aducând cel mai prestigios campionat european în jocul de renume mondial.

Chiar de la  startul turneului, UEFA EURO 2024 va fi disponibil în joc ca o actualizare gratuită pentru toți jucătorii EA SPORTS FC 24 de pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch. Fanii care vor juca EA SPORTS FC 24 până pe 16 ianuarie 2024 vor primi una dintre cele mai renumite vedete ale Europei drept Ultimate Team Player item netranzacționabil, începând cu 18 decembrie**. Pentru EA SPORTS FC Mobile, jucătorii de pe dispozitivele iOS și Android își pot obține playerul UEFA EURO 2024 începând de astăzi***.

Jucătorul UEFA EURO 2024 Ultimate Team acordat fanilor și jucătorilor va fi unul dintre cei șase jucători de renume mondial:

  • Jack Grealish – Anglia
  • Ousmane Dembélé – Franța
  • Federico Chiesa – Italia
  • Florian Wirtz – Germania
  • Virgil Van Djik – Olanda
  • Alvaro Morata – Spania

Pentru mai multe informații despre oferta exclusivă de sărbători UEFA EURO 2024, disponibilă pentru jucători în cadrul EA SPORTS FC 24 și EA SPORTS FC Mobile, puteți accesa EA.com.

“Suntem încântați să anunțăm că unul dintre cele mai mari turnee de fotbal din vara viitoare va fi complet integrat în titlurile EA SPORTS FC”, a declarat David Jackson, Vice President of Brand pentru EA SPORTS FC. “Alături de partenerii noștri incredibili de la UEFA, acest conținut exclusiv al Euros va permite EA SPORTS să continue să ofere cele mai autentice și inovatoare experiențe de fotbal pentru fani”.

“Suntem încântați să ne extindem în continuare parteneriatul cu EA SPORTS, UEFA EURO 2024 devenind parte a jocului EA SPORTS FC™”, a declarat Guy-Laurent Epstein, Marketing Director pentru UEFA. “UEFA EURO 2024 este unul dintre cele mai vibrante și mai interesante turnee de fotbal din lume și suntem încântați că vasta comunitate EA SPORTS FC 24 din întreaga lume va avea șansa de a se implica în acest turneu într-un mediu de joc atât de autentic. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare, în săptămânile următoare, să dezvăluim mai multe detalii în jurul turneului de gaming competitiv eEURO”.

EA SPORTS va fi platforma oficială pentru programul oficial de sporturi electronice eEuro al UEFA, un turneu complet nou, cu cei mai buni jucători EA SPORTS FC din Europa, reprezentând echipele naționale de fotbal UEFA. Programul eEuro va fi un turneu anual cu etape de calificare care vor duce la o finală live, prima dintre ele urmând să se dispute în această vară. Mai multe informații despre structura turneului vor fi anunțate în curând.

Acum este momentul ca jucătorii să se alăture clubului cu EA SPORTS FC 24, deoarece ofertele de Black Friday de până la 50% pentru edițiile Standard și Ultimate sunt acum active în magazinele digitale pentru toate platformele✝.

EA SPORTS FC™ 24 este disponibil acum pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch™. Descarcă EA SPORTS FC Mobile de pe App Store și Google Play Store pentru a avea jocul de renume mondial chiar în buzunarul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *