Richard Teng, noul CEO Binance, publică primul său mesaj de la preluarea noului rol

Așa cum am spus pe Twitter mai devreme, este o onoare și intru cu recunoștință în rolul de CEO Binance, succedându-l pe fondatorul vizionar al acestei companii incredibile. În ultimii șase ani, Binance a construit o bază care a poziționat compania pentru decenii de dezvoltare și succes continuu. Acum, rolul meu este să conduc echipa noastră talentată și dedicată către acel viitor, respectând trecutul și lecțiile sale. Aceasta, împreună cu încrederea pe care ne-o acordă cei peste 160 de milioane de utilizatori ai noștri, sunt responsabilități mari pe care le iau în serios.

O piatră de temelie a acestei organizații a fost întotdeauna ideea că inovarea ar trebui să aducă valoare pentru utilizatori. Cel mai bun mod de a pune în practică acest principiu – metoda Binance – este de a oferi constant cele mai bune produse din clasă pe care oamenii le folosesc și le consideră valoroase. În calitate de nou CEO Binance, sunt hotărât să rămân constant pe această traiectorie. Vom rămâne dedicați în ceea ce privește excelența produselor, pe măsură ce continuăm să deschidem calea inovației financiare.

Am acceptat acest rol cu sprijinul lui CZ și al echipei noastre de conducere. Angajamentul meu este de a lucra neobosit, astfel încât să putem îndeplini și depăși așteptările tuturor părților interesate, realizând în același timp misiunea noastră de bază: libertatea banilor. Având trei decenii de experiență în servicii financiare și reglementare, înțeleg provocările și oportunitățile unice pe care industria noastră le prezintă și sunt dedicat navigării prin ierni și veri cripto deopotrivă. 

Am încheiat capitolul provocărilor istorice ale companiei Binance și suntem, de fapt, mai puternici astăzi ca niciodată. Pe parcursul ultimilor doi ani, Binance a lucrat sistematic pentru a aborda problemele sale de conformitate din trecut printr-o serie de eforturi semnificative de a recruta, angaja și păstra oamenii potriviți pentru a consolida programul și cultura de conformitate Binance. 

Ca industrie, trebuie să ne concentrăm mai mult ca niciodată pe colaborarea cu factorii de decizie politică. Numai atunci putem contribui în mod eficient la dezvoltarea unui cadru de reglementare armonizat la nivel global, care va încuraja inovarea, oferind în același timp o protecție esențială a consumatorilor. Abia aștept să lucrez cu colegii mei din întreaga industrie la acest efort vital și știu că vocea noastră va fi auzită mai bine atunci când vom fi uniți. 

Către utilizatorii noștri

Concentrarea neobosită pe utilizatorii noștri este profund încorporată în ADN-ul Binance. Aveți cuvântul meu că voi face tot ce îmi stă în putere pentru a vă asigura că rămâneți în centrul a tot ceea ce facem. Puterea financiară, securitatea și siguranța companiei sunt aspecte care ar trebui să se bucure de încrederea dvs. 

Sunt norocos să preiau conducerea unei afaceri ale cărei baze sunt foarte puternice. Nu numai că Binance continuă să opereze cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume după volum, dar structura noastră de capital este lipsită de datorii, cheltuielile noastre sunt modeste și, în ciuda comisioanelor mici de tranzacție pe care le percepem utilizatorilor noștri, avem venituri și profituri solide. 

Dar, cel mai important, ne luăm foarte în serios responsabilitatea în calitate de custode și menținem o rezervă 1:1 pentru fiecare activ al utilizatorilor. Activele dvs. sunt protejate. 

De la sistemul nostru de dovadă a rezervelor, pe care l-am îmbunătățit continuu de când a fost implementat pentru prima dată cu mai mult de 12 luni în urmă, până la fondul nostru de urgență Secure Asset Fund for Users (SAFU), ne angajăm să ne asigurăm că vă simțiți în siguranță folosind toate serviciile platformei noastre.

Viitorul Web3

Sunt profund angajat în promisiunea blockchain, cum ar fi oportunitățile de creștere a incluziunii financiare, remitențele transfrontaliere și reducerea costurilor de tranzacție. De asemenea, văd oportunitatea de a permite oamenilor să aibă mai mult control asupra datelor lor personale și să încurajeze inovația prin aplicații descentralizate. În acest scop, intenționez să impulsionez creșterea și adoptarea Web3, continuând eforturile de construire a unui ecosistem care să ofere acces la tehnologii financiare în schimbare la nivel mondial. 

Realizarea acestei viziuni ambițioase a unui web mai bun va fi imposibilă fără promovarea inovării în materie de reglementare într-un mod colaborativ. Cred că anii petrecuți la cârma pieței globale din Abu Dhabi, unul dintre cele mai importante centre financiare internaționale din Emiratele Arabe Unite, m-au echipat foarte bine pentru această componentă a noului meu rol. Sunt mândru că am dirijat crearea a ceea ce este considerat pe scară largă ca fiind unul dintre cele mai progresiste și mai avansate regimuri de reglementare pentru activele digitale din lume. Fără îndoială, această experiență îmi oferă perspectiva nuanțată asupra peisajului de reglementare necesar pentru a conduce Binance în noul capitol al istoriei sale.

Abia aștept să încep în noul meu rol și știu că voi avea multe oportunități de a-mi împărtăși gândurile cu comunitatea prin articole de blog precum acesta, prin conturile mele de rețele de socializare – Twitter, LinkedIn – și prin numeroasele conferințe și evenimente din industrie din întreaga lume. 

Pe măsură ce trecem la următoarea fază a creșterii responsabile a companiei Binance, sunt încântat de oportunitatea de a mă angaja într-o conversație semnificativă cu factorii de decizie la nivel mondial, pentru a ne asigura că investitorii cripto rămân încrezători în viitorul industriei și pentru a implica și educa următorul miliard de utilizatori, astfel încât să putem lucra pentru a asigura sustenabilitatea pe termen lung a industriei cripto. 

Vă rog să mă susțineți în această călătorie. 

Rămâneți aproape. Veți primi din nou vești de la mine aici, în curând!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *