MEDIA ALERT: ECHIPEAZĂ-TE CU NOUA COLECȚIE EXCLUSIVĂ RAZER | MOBILE SUIT GUNDAM

CINE:                    Razer, brand lider la nivel global de lifestyle pentru gameri.

CE:                   Razer îi invită pe gameri să sărbătorească puterea legendară a lui Gundam sau forța feroce a lui Zaku II cu noua colecție Razer | Mobile Suit Gundam. Această colecție impresionantă dedicată gamerilor este inspirată de iconicele Mobile Suits, precum RX-78-2 Gundam și MS-06 Zaku II, iar colaborarea celebrează rivalitatea dintre ele.

Colecția exclusivă este disponibilă doar pentru prietenii brandului și include:

  1. Razer Iskur X – Mobile Suit Gundam Edition

Razer Iskur X – Ediția Mobile Suit Gundam îmbină designul ergonomic cu estetica emblematică, transformând experiența de joc într-una extrem de confortabilă.

  1. Tricourile Razer RX-78-2 Gundam și Razer MS-06 Zaku II

Tricourile Razer RX-78-2 Gundam și Razer MS-06 Zaku II au fost gândite pentru a ilustra căutarea păcii de către Earth Federation și lupta Principatului Zeon pentru independență. Tricourile ajută utilizatorii să își exprime loialitatea față de anime-ul care a captivat fanii din întreaga lume.

  1. Razer | Mobile Suit Gundam Hoodie și Sweatshirt

Hanoracele Razer | Mobile Suit Gundam sunt combinația perfectă între confort și stilul iconic Gundam. Esența Mobile Suits este imprimată în fiecare pas pe care utilizatorul îl face, fie că se află acasă sau în mișcare.

Pentru mai multe informații, accesați acest LINK.

DE CE:              Mobile Suit Gundam și Razer colaborează pentru a sărbători moștenirea anime-ului cu un scaun de gaming și articole vestimentare în ediție limitată, continuând tradiția Razer de a avea parteneriate unice cu branduri precum PUBG, Hello Kitty și Pokémon. Această colaborare aduce un design unic și tehnologie de ultimă generație pentru cea mai bună experiență de gaming.

CÂND:             26 Februarie 2024

UNDE:             Razer.com și rețelele sociale Razer

PREȚ                Exclusiv pentru prietenii brandului și nu este disponibilă pentru achiziționare.

RESURSE:        Descarcă de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *