Scanați oriunde, prin intermediul celei mai mici și mai ușoare game de scanere mobile Epson

  • Cele două noi scanere mobile permit gestionarea simplă și eficientă a documentelor
  • DS-70 și DS-80W funcționează în regim portabil sau în medii de lucru cu spaţiu limitat

București, 11 ianuarie 2019 – Cele mai noi scanere mobile A4 de la Epson sunt ideale pentru scanarea și procesarea datelor în regim portabil sau în medii de lucru cu spaţiu limitat, aglomerate. DS-70 și DS-80W au fost concepute pentru companiile care caută o soluție de scanare mobilă pentru deplasări sau pe care să o folosească oriunde în birou.

Steve King, Market Development Manager, Epson Europe, declară: „Cu variante de scanare atât prin cablu cât și wireless, aceste noi modele sunt ideale pentru cei care au nevoie de o soluție de scanare rapidă în regim portabil. Am conceput noua gamă pentru a fi ușoară, fără să facem compromisuri cu privire la versatilitatea de care au nevoie companiile. Clienții au adesea nevoie să poată scana documente cu grosimi diferite, astfel că aceste noi modele din gama noastră scanează hârtie cu grosimi de la 35 până la 270 g/m² – medii de tipărire care în mod normal ar putea avea nevoie de o soluție flatbed tradițională.”

Modelul de top, DS-80W, are Wi-Fi integrat, baterie și un ecran LCD, oferind mobilitate de neegalat, pentru a scana o pagină în numai 4 secunde, oriunde v-ați afla. Atunci când este încărcat complet, scanați până la 300 de pagini fără să fie necesară o sursă de alimentare.

Aceste modele business sunt potrivite pentru personalul care se deplasează frecvent, cum ar fi reprezentanții de vânzări care lucrează pe teren, pentru a putea înregistra documente referitoare la cheltuieli și contracte și pentru a direcționa eficient documente către aplicațiile business sau software-ul de scanare. Împreună cu modelele DS se furnizează software, precum Document Capture Pro 2 și Epson Scan 2.0, iar compatibilitatea cu driverul TWAIN facilitează scanarea, salvarea și partajarea de informații în companie. Caracteristicile avansate pentru denumirea, separarea și direcționarea documentelor fac scanarea simplă și logică. Utilizatorii pot salva și trimite fișierele în formate comune, precum PDF, jpeg, tiff și multe altele.

Aceste modele sunt disponibile începând cu luna noiembrie 2018.

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informațiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenți, sisteme de detecție şi roboți industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovațiilor şi depășirii așteptărilor clienților în ceea ce privește imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, grupul Epson are peste 81.000 de angajați în 85 de companii din întreaga lume şi se mândrește cu contribuțiile aduse comunităților în care își desfășoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului. http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.750 de angajați, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2016 au fost de 1.7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”

http://eco.epson.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *